ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟ Μπρούνο, ο Μπασιρού και η στροφή σε άλλην...

Ο Μπρούνο, ο Μπασιρού και η στροφή σε άλλην επιλογή

Στην Ελλάδα επανέφεραν το όνομα του Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα γνωστού ως Μπρούνο. Κάνουν εκ νέου αναφορά για ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, κάνουν λόγο πως, ο σύλλογος της Λευκωσίας είναι διατεθειμένος να πληρώσει τον Άρη για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Bet on Alfa

Η Ομόνοια, πάντως, αυτή την στιγμή δεν ψάχνει ποδοσφαιριστή για τη θέση που αγωνίζεται ο Μπρούνο, αλλά κινείται για κεντρικό μέσο. Στην Ελλάδα πολλές φορές αναφέρθηκαν σε ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ποδοσφαιριστές αλλά ποτέ δεν δικαιώθηκαν. Φαντάζει απομακρυσμένο σενάριο, όμως ποτέ δεν ξέρεις. Τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα προγραμματισμού αναζητεί μέσο που θα προσδώσει και ποιότητα και βάθος.

Η περίπτωση του Μπασιρού δυσκόλεψε πολύ και δύσκολα θα υλοποιηθεί η μετεγγραφή και γι’ αυτό δεν ευθύνεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήδη στην ομάδα κινούνται για άλλες επιλογές, με στόχο το συντομότερο δυνατό να υπάρξει συμφωνία, ο ποδοσφαιριστής να έρθει στην Κύπρο για τις υπογραφές και να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις. Υπάρχουν καλές επιλογές, απομένει να προκύψει συμφωνία.

Autoremarketing

Bet on Alfa