ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤους περιμένει πώς και πώς

Τους περιμένει πώς και πώς

Ολοκληρώνονται σιγά – σιγά οι υποχρεώσεις των διεθνών, με τον Μπεργκ να τους περιμένει πώς και πώς στις προπονήσεις, για να ετοιμάσει το πλάνο του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι πολλοί οι διεθνείς, πολλές και οι μέρες απουσίας τους, που έκαναν το έργο του προπονητή δύσκολο.

Bet on Alfa

Από την άλλη, δόθηκε η ευκαιρία να θέσει υπό το μικροσκόπιο του κάποιους νεαρούς, που προωθήθηκαν από την εφηβική ομάδα και αγωνίστηκαν και στο φιλικό απέναντι στον Εθνικό αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Το σίγουρο είναι ότι, ο Μπεργκ θα προωθήσει κι άλλους μικρούς το επόμενο διαστημα.

Με την επάνοδο των διεθνών, ο Νορβηγός προπονητής θα έχει δυο – τρεις προπονήσεις για να δουλέψει στο πλάνο του. Αυτό που προβληματίζει είναι οι επιλογές στη μεσαία γραμμή, αφού δεν υπολογίζεται ο Κούσουλος, ο Ντίσκερουντ για τον οποίο αναμένονται σήμερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν θα είναι διαθέσιμος, ενώ ο Μπασιρού που βρίσκεται με την εθνική του θα κάνει μακρινό ταξίδι επιστροφής και θα είναι μικρό το διάστημα ένταξής του στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Γκόμεθ θεωρείται ο σίγουρος στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο παρτενέρ του αποτελεί ερωτηματικό. Είτε θα είναι ο Μπασιρού είτε κάποιος νεαρός. Μέχρι και το Σάββατο, που είναι η τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa