ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπική ανατροπή σε μια τραγική βραδιά

Επική ανατροπή σε μια τραγική βραδιά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πριν από λίγο την Δόξα με 2-1 σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Cyta. Η ομάδα μας αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο σχεδόν το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο δεν κατάφερε σε καμιά στιγμή να γίνει επικίνδυνη μπροστά από την εστία της Δόξα. Μοναδική απειλή για τους φιλοξενούμενους ήταν η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσέποβιτς στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου όπου σταμάτησε ο τερματοφύλακας της Δόξας

Bet on Alfa

Από την άλλη η προσφυγική ομάδα στις αντεπιθέσεις ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη και δημιούργησε προβλήματα μπροστά από την εστία του Φαμπιάνο. Μάλιστα η Δόξα κατάφερε να σκοράρει σε μια από αυτές τις αντεπιθέσεις όμως το γκολ της ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί να μπει στα τετράγωνα της Δόξας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στις αντεπιθέσεις ήταν πάρα πολύ επικίνδυνοι και σε μια από αυτή κατάφεραν να σκοράρουν στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ για 25 και πλέον λεπτά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τον παραμικρό κίνδυνο για την εστία του Σικόφσκι.Για καλή μας τύχη σε μια φάση στο 90′ ο Κακουλήε ανατράπηκε από τον Σκοπιανό κήπερ στην περιοχή και ο Ντούριτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή της Δόξας ο Λέζιακς όπλησε το πόδι του κι έκανε την ολική ανατροπή.

Απίστευτη ανατροπή σε μια βραδιά που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν κάκιστη. Κατάφερε να πάρει ένα υπερπολύτιμο τρίποντο που θα την βοήθησει πολύ στην συνέχεια.

OMONOIA: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Ψάλτης, Γιούστε, Χούμποτσαν, Μπασιρού, Γκόμεθ, Ζαχαριού, Λοϊζου, Ατιέμγουεν, Τσέποβιτς.

Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Σεχού, Κίκο, Ντούρις, Τζιωνής, Λανγκ, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Σάββα, Κακουλλής, Ασημένος

ΔΟΞΑ: Σισκόφσκι, Αντενόν, Ασαμόα, Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Τραϊτσέβσκι, Στυλιανού, Καραμανώλης, Εμπραλίτζε, Μέσκα.

Στον πάγκο: Πρινιωτάκης, Ορφανίδης, Ντίας, Ολιβέιρα, ΟΙκονομδίης, Χριστοφή, Φασουλιώτης, Βασιλείου, Καλλής, Κυριάκου, Ι.Σάσι.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa