ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε τον ΛΑΟ της για την πρώτη νίκη

Με τον ΛΑΟ της για την πρώτη νίκη

Η ήττα στην «Αρένα» την προηγούμενη εβδομάδα, ενόχλησε αλλά σε καμία περίπτωση δεν απογοήτευσε. Άλλωστε ήταν κάτι που επιβεβαιώθηκε με την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Καζακστάν, σ’ ένα ματς που μπορούσε ακόμη και για τη νίκη.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό και σήμερα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα υποδεχθεί  τη Δόξα στο ΓΣΠ με αποφασιστικότητα για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Επιβάλλεται για πολλούς λόγους. Με σύμμαχο τον Πράσινο Λαό, ο Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές του θα επιδιώξουν μόνο το τρίποντο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει την ανωτερότητά της σε όλους τους τομείς. Απέναντί της θα έχει μια καλή ομάδα, που κέρδισε την Ανόρθωση την προηγούμενη αγωνιστική και στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία από την ΑΕΚ εκτός έδρας. Όλα αυτά έχουν συνυπολογιστεί και ο Μπεργκ ανέλυσε με κάθε σοβαρότητα τον αντίπαλο και αναμένει ότι το πλάνο του θα λειτουργήσει άψογα, ώστε η ΟΜΟΝΟΙΑ να φθάσει στην επιτυχία.

Αυτό που θα επιδιώξει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι, να διατηρήσει το μηδέν παθητικό όπως έκανε και στο Καζακστάν και από την άλλη, να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες της. Να είναι αποτελεσματική και να πάρει προβάδισμα όσο πιο νωρίς γίνεται στο παιχνίδι. Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές που μπορούν και να δημιουργήσουν και να τελειώσουν φάσεις. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει στον αντίπαλό της να πιστέψει ότι μπορεί να φύγει από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος. Η επιτυχία σήμερα εξαρτάται από την ΟΜΟΝΟΙΑ και μόνο.

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa