ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα μια καλή ευκαιρία…

Να μια καλή ευκαιρία…

Το παιχνίδι με την Πάφο ανήκει στην ιστορία και στην ΟΜΟΝΟΙΑ επικεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή στον ευρωπαϊκό αγώνα με την Καραμπάχ, το βράδυ της Πέμπτης στο ΓΣΠ (22:00). Ένα σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια που θα κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στον 8ο όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Bet on Alfa

Το μεθαυριανό παιχνίδι, που σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει τα πάνω της. Πώς  ; Με μια καλή εμφάνιση και νίκη, που θα τη φέρει στους τέσσερις βαθμούς σε δύο αγώνες. Παίζοντας στο ΓΣΠ, μπροστά στον κόσμο της, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τη δυνατότητα να φθάσει σε καλά επίπεδα απόδοσης, να πραγματοποιήσει μια πειστική εμφάνιση και να στείλει το μήνυμα ότι, είναι έτοιμοι να μπει και να σταθεροποιηθεί στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Μπεργκ, καλείται να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις τόσο στα πρόσωπα που θα αποτελέσουν το αρχικό σχήμα όσο και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Να δημιουργήσει τις συνθήκες για καλή ανάπτυξη του παιχνιδιού, να δημιουργηθούν φάσεις και να ολοκληρωθούν. Παράλληλα να υπάρξει καλύτερη αμυντική συμπεριφορά και να μην επιτρέψει στον αντίπαλο να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος αλλά και να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει κάτι από το παιχνίδι.

Η προετοιμασία συνεχίζεται, με τον Νορβηγό προπονητή να υπολογίζει πλέον και στον Μποτεάκ, παρόλο που δύσκολα θα είναι σε θέση να βρεθεί στην ενδεκάδα λόγω της αποχής του. Επίσης, σε σχέση με το πρωτάθλημα, επιστρέφει ο Γκόμεθ και θα ηγηθεί της προσπάθειας.

Autoremarketing

Bet on Alfa