ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν αποπροσανατολίζουν οι διοικητικές εξελίξεις

Δεν αποπροσανατολίζουν οι διοικητικές εξελίξεις

Ο καθένας τη δουλειά του και το κάθε τι στην ώρα του. Οι διοικητικές εξελίξεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το ενδιαφέρον του Τζον Χριστοδούλου για την αγορά των μετοχών από τον Σταύρο Παπασταύρου, δεν αποπροσανατολίζουν την ομάδα. Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές είναι επικεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, που θα επαναρχίσουν την Κυριακή με το ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα.

Bet on Alfa

Το ενδιαφέρον του κ. Χριστοδούλου είναι ενδεικτικό ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ πουλά και πόσο μάλλον τώρα που μπήκε στο σωστό δρόμο. Βεβαίως, οι όποιες εξελίξεις και αναλόγως του τι θα προκύψει, είναι κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο το σωματείο. Παρακολουθεί και αναμένει ενημέρωση και αναλόγως θα κινηθεί το επόμενο διάστημα, ενημερώνοντας και τα μέλη του.

Όσον αφορά στην ομάδα δεν αλλάζει κάτι και ο στόχος της είναι η επάνοδος στις επιτυχίες. Ο Μπεργκ προετοιμάζει την ομάδα αναμένοντας σήμερα και την επάνοδο των Κύπριων διεθνών, ενώ επιστρέφουν μέχρι αύριο και οι υπόλοιποι διεθνείς. Τότε, θα είναι σε θέση ο προπονητής να δουλέψει στο πλάνο και την τακτική που θα ακολουθήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σ’ ένα δύσκολο αλλά και σημαντικό παιχνίδι.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και πέρσι βρέθηκε σχετικά νωρίς σε δύσκολη θέση αλλά είχε τις απαντήσεις. Έκανε ένα μακρύ αήττητο σερί και έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος. Γι’ αυτό και τώρα παρουσιάζεται έτοιμη να πατήσει γκάζι για την κορυφή, κάνοντας την αρχή από το ντέρμπι της Κυριακής.

Autoremarketing

Bet on Alfa