ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ... Δεν παίζουμε Κόνφερενς μόνο για τη...

Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ… Δεν παίζουμε Κόνφερενς μόνο για τη συμμετοχή!

Μία εξαιρετικά σημαντική δήλωση έκανε ο Μπεργκ στη διάσκεψη τύπου των προπονητών, που αποδεικνύει περίτρανα πως ξέρει πολ ύ καλά που βρίσκεται και τι σημαίνει να είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Σε ερώτηση για τις πιθανότητες πρόκρισης στο Κόνφερενς και το τι περίμενε ο κόσμος μόλις είδε την κλήρωση, ο Μπεργκ είπε πως από την αρχή είχαμε βάλει τους στόχους μας. Είναι προτεραιότητα ναι μεν η κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλου όμως όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ είσαι υποχρεωμένος να παλεύεις κάθε αγώνα. Είπε επίσης πως στο Κόνφερενς δεν είμαστε μόνο για τη συμμετοχή. Κατεβαίνουμε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά για τη νίκη!

Δείτε επ’ ακριβώς τη δήλωση του Νορβηγού:

“Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο κάθε άνθρωπος σχετικά με τον όμιλο στον οποίο συμμετέχουμε. Είναι σχετικά ένας ισοδύναμος όμιλος. Είμασταν κοντά στο να πάρουμε κάτι από το παινχίδι με την Καρμπάχ στην έδρα μας. Ήταν λίγο καλύτεροι από εμάς. Πήραμε ισοπαλία εκτός έδρας από την Καιράτ. Μετά που προκριθήκαμε στους ομίλους είχαμε πει ότι ήταν προτεραιότητα μας το πρωτάθλημα, όμως θα προσπαθούσαμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στους ομίλους. Δεν μπορούμε απλά να παίζουμε για την συμμετοχή. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάντα παίζουμε για τη νίκη. Σχετικά με το αν είναι λίγες οι πιθανότητες μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο δεν μπορώ να το πω τώρα. Έχουμε μπροστά μας την Βασιλεία η οποία παίζει συνήθως σε πιο ψηλό επίπεδο. Η Καρμπάχ παίζει συνήθως στην Ευρώπη. Εμείς είμαστε η 4η ομάδα σε κληρώσεις. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στο Conference Legaue. Είναι κάτι το οποίο χρειάζεται ο Σύλλογος μας για την ανάπτυξη του. Είναι μια σπουδαία εμπειρία για εμάς. Στο μακρύ δρόμο θα είμαστε κερδισμένοι και θα βγούμε καλύτεροι απ’αυτή τη διαδικασία στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Σίγουρα θα υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία που χρειαζόμαστε. Σίγουρα αν κερδίζαμε τα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος θα πηγαίναμε διαφορετικά στη Βασιλεία. Το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα μας. Είχαμε τραυματισμούς πολλούς π.χ με τη Φλόρα. Τώρα είμαστε στο δρόμο για να βγούμε έξω απ’αυτό. Να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι. Να αποκτήσουμε περισσότερη σταθερότητα και συνέπεια. Επίσης να βρούμε την ποιότητα μας. Όλα αυτά είναι μια φυσιολογική ποδοσφαιρική ζωή”

Autoremarketing

Bet on Alfa