ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπέργκ:"Πρέπει να βρούμε ισορροπία...προτεραιότητα το πρωτάθλημα"(Βίντεο)

Μπέργκ:”Πρέπει να βρούμε ισορροπία…προτεραιότητα το πρωτάθλημα”(Βίντεο)

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπέργκ στη δημοσιογραφική διάσκεψη μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα.

Bet on Alfa

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα, που έχει κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Σημαντικό ότι κερδίσαμε που παλέψαμε το παινχίδι. Ήταν πολύ καλά αυτά τα στοιχεία. Σε κάποια στάδια του παιχνιδιού μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, όμως είχαμε απέναντι μας έναν καλό αντίπαλο. Αμυνθήκαμε πολύ καλά στη δική μας περιοχή. Πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ με όμορφη ενέργεια του Ζαχαρίου και τέλειωμα του Τσέποβιτς. Ήταν την κατάλλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο.Θέλαμε όλοι να παλέψουν και να τα δώσουν όλα για την ομάδα όταν το σκορ ήταν στο 1-0 και το έκαναν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε. ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Τι σημαίνει αυτή η νίκη ενόψει της συνέχειας και ένα σχόλιο για το 0 στην άμυνα:

“Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη και όταν δεν νικάμε δεν είμαστε χαρούμενοι. Σήμερα καταφέραμε να σκοράρουμε και να αμυνθούμε αποτελεσματικά. Καταφέραμε να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το 0 στην άμυνα. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ποιότητα. Στα προηγούμενα παιχνίδια κάποια πράγματα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Σήμερα είχαμε πέντες παίκτες καινούργιους που πέρσι δεν ήταν στην ομάδα, δηλαδή η μισή ομάδα. Επίσης επέστρεψαν παίκτες από τραυματισμούς κι αυτό είναι σημαντικό. Την περίοδο της ομάδας δουλέψαμε όλοι μαζί. Η ομάδα σήμερα ήταν διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε περισσότερες επιλογές. Γενικά έχουμε ένα καλό ρόστερ και με σκληρή δουλειά να κτίσουμε πάνω στο σημερινό. Έχουμε παιχνίδια Πέμπτη-Δευτέρα και είναι σημαντικό. Όταν κερδίζουμε τα παιχνίδια είμαστε πολύ χαρούμενοι”

Έχετε βλέψεις να κτυπήσετε τη πρόκριση στο Europa Conference ή θα δόσετε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα;

“Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο κάθε άνθρωπος σχετικά με τον όμιλο στον οποίο συμμετέχουμε. Είναι σχετικά ένας ισοδύναμος όμιλος. Είμασταν κοντά στο να πάρουμε κάτι από το παινχίδι με την Καρμπάχ στην έδρα μας. Ήταν λίγο καλύτεροι από εμάς. Πήραμε ισοπαλία εκτός έδρας από την Καιράτ. Μετά που προκριθήκαμε στους ομίλους είχαμε πει ότι ήταν προτεραιότητα μας το πρωτάθλημα, όμως θα προσπαθούσαμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στους ομίλους. Δεν μπορούμε απλά να παίζουμε για την συμμετοχή. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάντα παίζουμε για τη νίκη. Σχετικά με το αν είναι λίγες οι πιθανότητες μας για πρόκριση στον επόμενο γύρο δεν μπορώ να το πω τώρα. Έχουμε μπροστά μας την Βασιλεία η οποία παίζει συνήθως σε πιο ψηλό επίπεδο. Η Καρμπάχ παίζει συνήθως στην Ευρώπη. Εμείς είμαστε η 4η ομάδα σε κληρώσεις. Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε στο Conference Legaue. Είναι κάτι το οποίο χρειάζεται ο Σύλλογος μας για την ανάπτυξη του. Είναι μια σπουδαία εμπειρία για εμάς. Στο μακρύ δρόμο θα είμαστε κερδισμένοι και θα βγούμε καλύτεροι απ’αυτή τη διαδικασία στη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Σίγουρα θα υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω. Πρέπει να βρούμε την ισορροπία που χρειαζόμαστε. Σίγουρα αν κερδίζαμε τα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος θα πηγαίναμε διαφορετικά στη Βασιλεία. Το πρωτάθλημα είναι η προτεραιότητα μας. Είχαμε τραυματισμούς πολλούς π.χ με τη Φλόρα. Τώρα είμαστε στο δρόμο για να βγούμε έξω απ’αυτό. Να βελτιωθούμε, να γίνουμε καλύτεροι. Να αποκτήσουμε περισσότερη σταθερότητα και συνέπεια. Επίσης να βρούμε την ποιότητα μας. Όλα αυτά είναι μια φυσιολογική ποδοσφαιρική ζωή”

“Δεν είμαι ο κατάλληλος να συζητήσω για τα θέματα ιδιοκτησίας’

Autoremarketing

Bet on Alfa