ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠολύτιμο τρίποντο ηρεμίας με πρωταγωνιστή τον Τσέπο

Πολύτιμο τρίποντο ηρεμίας με πρωταγωνιστή τον Τσέπο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πριν από λίγο τον Απόλλωνα με 1-0 σε αγώνα στο Γ.Σ.Π για την 6η αγωνιστική του Παγκυπριού πρωταθλήματος. Η ομάδα μας η οποία είχε αρκετά καλή παρουσία στο πρώτο μέρος κατάφερε να ανοιξει νωρίς το σκορ με όμοργφη προβολή του Τσέποβιτς μετά από χαμηλή μπαλιά του Ζαχαρίου.

Bet on Alfa

Ο Απόλλωνας προσπάθησε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο να βγάλει αντίδραση, έφτιαξε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ όμως ευτυχώς τόσο ο Φαμπιάνο όσο και η αμυντική γραμμή της ομάδας μας ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκαν.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης. Η αμύνα μας πέρασε δύσκολες στιγμές όμως ο Απόλλωνας δεν ήταν ουσιασιτκός. Με την πάροδο του χρόνου οι φιλοξενούμενοι άφησαν διαδρόμους στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία ήταν αυτή που έφτιαξε τις τεράστιες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Το τελικό σκορ βρήκε την ομάδα μας να κερδίζει με 1-0 και να παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο ηρεμίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

OMONOIA Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λέτσιακς, Λανγκ, Γιούστε, Γκόμεθ, Μπασιρού, Μιξ (Παπουλής 62′), Ζαχαρίου, Ιγιάγι (Λοίζου 38′), Τσέποβιτς (Κακουλλής 62′)

Στον πάγκο: Παναγή, Χοράσκα, Κίκο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Λοϊζου, Παπουλής, Ντούρις, Κακουλλής.

Απόλλωνας Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας, Μαλεκκίδης, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Χάμπος, Ζράντι, Πίττας, Νταμπό, Γιάνγκα (Ίλιεφ 46′)

Στον πάγκο: Δημητρίου, Φιλιώτης, Γουέλινγκτον, Γιοβάνοβιτς Β, Αλεσάμι, Αλμπάνης, Παπουνασβίλι, Σπόλιαρτις, Ίλιεφ, Ιντζια

Autoremarketing

Bet on Alfa