ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΤο είχε μεγάλη ανάγκη ο Τσέποβιτς

Το είχε μεγάλη ανάγκη ο Τσέποβιτς

Το πρώτο γκολ του Τσέποβιτς αποδείχθηκε και χρυσό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με το γκολ του, ο Σέρβος οδήγησε την ομάδα του σε μια σπουδαίας σημασίας από κάθε άποψη νίκη. Ωραίο γκολ και σε δημιουργία και σε εκτέλεση.

Bet on Alfa

Ο Σέρβος επιθετικός, που ψαχνόταν το προηγούμενο διάστημα όπως και η ομάδα, με την πίεση όλο και να αυξάνεται, το είχε μεγάλη ανάγκη αυτό γκολ. Άλλωστε, το έδειξε με τον τρόπο που το πανηγύρισε. Ξέσπασε! Το έψαχνε από το ξεκίνημα της σεζόν και τελικά ήλθε σ’ ένα ντέρμπι ύψιστης σημασίας. Πλέον, ο Τσέποβιτς αποβάλλει το άγχος και λογικά θα είναι σε θέση να προσφέρει πολύ περισσότερα στη συνέχεια, με τον Μπεργκ να αναμένει πολλά γκολ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν πολύ περισσότερα από τον έμπειρο Σέρβο φορ. Αναμένουν να δείξει τον περσινό καλό εαυτό του, που ερχόμενος στην ομάδα τον Ιανουάριο, πέτυχε σημαντικά γκολ και συνέβαλε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πολύ καλή η παρουσία και του Ζαχαρίου στο χθεσινό ντέρμπι. Εδωσε την ασίστ στον Τσέποβιτς μετά από ωραία προσποίηση, ενώ είχε κι άλλες θετικές προσπάθειες. Επίσης, ο Γιούστε πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του με το τριφύλλι στο στήθος, ενώ και οι Μπασιρού, Γκόμεθ έδωσαν πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή. 

Autoremarketing

Bet on Alfa