ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρώτα η Βασιλεία, μετά η ΠΑΕΕΚ

Πρώτα η Βασιλεία, μετά η ΠΑΕΕΚ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή την εβδομάδα έχει ευρωπαϊκή υποχρέωση. Θα αναμετρηθεί με τη Βασιλεία εκτός έδρας, το βράδυ της Πέμπτης (22:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Κόνφερενς Λιγκ. Προέχει αυτό το παιχνίδι και μετά στο «Ηλίας Πούλλος» θα ασχοληθούν με την ΠΑΕΕΚ, που είναι η επόμενη αντίπαλος στο πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

Η προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Κύπρο ολοκληρώνεται το απόγευμα, με την αποστολή να αναχωρεί αύριο το πρωί (11:00) με ναυλωμένη πτήση για τη Βασιλεία. Εκεί, το βράδυ της Τετάρτης (21:00) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση, στάδιο «Σεντ Γιάκοπ Παρκ» που θα φιλοξενήσει το ματς της Πέμπτης. Ο Μπεργκ, μισή ώρα νωρίτερα (20:30), να παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Μπορεί με τα λεγόμενά του ο Νορβηγός τεχνικός να έστειλε το μήνυμα ότι προέχει το πρωτάθλημα, αλλά σε καμία περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα αδιαφορήσει για το παιχνίδι με τη Βασιλεία. Θα κυνηγήσει το καλύτερο απέναντι σ’ έναν πιο δυνατό και έμπειρο αντίπαλο στην Ευρώπη. Όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τις πιθανότητές της και θα το παλέψει. Επανέρχεται ο Σέχου, σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ενώ θα απουσιάζουν και πάλι οι Κούσουλος, Μποτεάκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa