ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια τους βαθμούς, το γόητρο και τη ψυχολογία

Για τους βαθμούς, το γόητρο και τη ψυχολογία

Τον 4ο αγώνα στους ομίλους του Κόνφερενς Λινγκ δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ την Πέμπτη στο ΓΣΠ παρουσία του ΛΑΟΥ κόντρα στην Βασιλεία. Ένας αγώνας που μπορεί να μην έχει ενδιαφέρον από άποψη πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όμως έχει πολλά να κερδίσει η ομάδα μας.

Bet on Alfa

Αρχικά η ΟΜΟΝΟΙΑ στην έδρα της μπορεί χωρίς κανένα άγχος να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο και αυτό θα της προσδόσει βαθμούς στην γενική Ευρωπαϊκή κατάταξη αλλά ταυτόχρονα και χρήμα.

Δεύτερον, όποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο ΛΑΟ θα είναι μία επιπρόσθετη χαρά μετά από τόσα αρνητικά αποτελέσματα και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους 1500 που ταξίδευσαν στην Ελβετία μία βδομάδα προηγουμένως με το υστέρημα τους για να σπρώξουν την ομάδα στις όποιες πιθανότητες πρόκρισης μπορεί να είχε.

Τέλος κάθε νίκη, κάθε γκολ είναι τόνωση ψυχολογίας, ατομικά και ομαδικά και η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται να πάρει τα πάνω της, για να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα που είναι υποχρεωμένη ΜΟΝΟ σε νίκες μετά το κακό ξεκίνημα.

Autoremarketing

Bet on Alfa