ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΦοφανά:"Είμαι μεγάλος οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πανηγύρισα για τις επιτυχίες"

Φοφανά:”Είμαι μεγάλος οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πανηγύρισα για τις επιτυχίες”

Διαβάστε όσα δήλωσε στην εκπομπή Total Green ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γκαουσού Φοφανά:

Bet on Alfa

«Παρακολουθώ την Ομόνοια στην Κύπρο και την Ευρώπη. Πηγαίνει πολύ καλά τα τελευταία δύο χρόνια με τον προπονητή και την συγχαίρω. Δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα. Είναι θέμα ψυχολογίας, πρέπει να αρχίσει να κερδίζει. Είναι και τα ματς της Ευρώπης, έχει καλούς παίκτες από πέρσι και ήρθαν νέοι παίκτες που πρέπει να αφομοιώσουν τα θέλω του προπονητή. Είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά στη συνέχεια.

Έχω μόνο καλές αναμνήσεις από την Ομόνοια. Η δύναμη της Ομόνοιας είναι ο κόσμος της που πρέπει αν είναι δίπλα της. Όλες οι ομάδες θέλουν να κερδίσουν την πρωταθλήτρια. Θα μου μείνουν αξέχαστα τα γκολ που σημείωσαν κι έκανα χαρούμενο τον κόσμο.

Είμαι 37 ετών όμως συνεχίζω να παίζω και μου αρέσει. Παίζω στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Είμαι μεγάλος οπαδός της Ομόνοιας, πανηγύρισα για τις επιτυχίες. Με στήριξε ο κόσμος σε μια δύσκολη στιγμή, πίσω από τις κάμερες. Ο κόσμος να μείνει δίπλα στην Ομόνοια γιατί η Ομόνοια είναι ο κόσμος της.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι γκολ έβαλα στη Ρωσία. Το κατάλαβα όταν ερχόμουν στην Κύπρο. Στο δεύτερο ματς θυμάμαι το γεμάτο γήπεδο, αξέχαστες στιγμές, έγινε ό,τι έγινε όμως οι στιγμές αυτές είναι αξέχαστες».

Autoremarketing

Bet on Alfa