ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι κρίσιμες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν την Παρασκευή

Οι κρίσιμες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν την Παρασκευή

Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο ικανοποιημένους ή ανικανοποίητους μας αφήνει η ανακοίνωση του ναυαγίου της φημολογούμενης συμφωνίας μεταξύ του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Τζον Χριστοδούλου.

Bet on Alfa

Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με το πόσο ευχαριστημένοι είμαστε με τη θητεία του νυν Προέδρου, ούτε με το αν λιγουρευτήκαμε από την περιουσία του κ. Χριστοδούλου. Δε μπορούμε και δε θα ήταν σωστό να έχουμε άποψη καθώς την όλη διαδικασία έκρυβε ένα πέπλο μυστηρίου και ότι έφτανε στ´ αυτιά μας ήταν απλά εικασίες καθώς τίποτα δεν ανακοινωνόταν επίσημα.

Το αν είναι καλύτερα που δεν έκλεισε το ντιλ  ή χειρότερα, πλέον έχει μείζονα σημασία. Το κρίσιμο και το καίριο είναι να ξεκαθαρίσουν κάποια πολύ σημαντικά ερωτήματα που εύλογα μας δημιουργήθηκαν. Μοναδικός που μπορεί να μας τα απαντήσει είναι ο ίδιος ο Πρόεδρος την Παρασκευή στη διάσκεψη τύπου.

Το πρώτο και το βασικότερο που πρέπει να απαντηθεί, είναι το τι μας έφερε στο να συζητάμε την πώληση του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι επιθυμία του Προέδρου να σταματήσει γενικά και ψάχνει επενδυτή ή είναι η πρόταση Τζον που έφερε το δέλεαρ μιας τέτοιας συζήτησης.

Το δεύτερο είναι το τι έπεται του ναυαγίου και ποια είναι τα πλάνα του κ.Παπασταύρου για το άμεσο και το μακρινό μέλλον όσο αφορά τα διοικητικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το τρίτο είναι το αν θα μπει μία τελεία και για πόσο διάστημα, σε επίδοξους επενδυτές που ίσως θελήσουν να πλησιάσουν την ομάδα μας.

Τα σοβαρότερα ερωτήματα που χρίζουν ξεκάθαρων απαντήσεων είναι αυτά. Από εκεί και πέρα και καθώς το ναυάγιο είναι πλέον επίσημο, τολμούμε να πούμε πως όλο το σκηνικό αυτό τον τελευταίο ενάμιση μήνα δεν αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις κυρίως στον επικοινωνιακό τρόπο χειρισμού της υπόθεσης. Γί αυτό από εδώ και πέρα η διοίκηση Παπασταύρου θα έχει ένα επιπρόσθετο ακόμα βαρίδιο που θα πρέπει με την έπειτα δράση της να απαλλαγεί. Μέχρι σήμερα χρωστάμε πολλά σε αυτή τη διοίκηση που με το ακούραστο έργο της ανέβασε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που δεν έφτασε ποτέ ξανά και γί αυτό τοποθετούμαστε πάντα καλόπιστα προς την κατεύθυνση να είμαστε πάντα υποβοηθητικοί. 

Autoremarketing

Bet on Alfa