ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα βγει κερδισμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ

Να βγει κερδισμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο χώρος του ποδοσφαίρου ήταν, είναι και θα παραμείνει δύσκολος. Σήμερα είσαι καλός, αύριο δεν είσαι. Συνήθως, οι διοικήσεις καλούνται να λάβουν τις όποιες αποφάσεις, έχοντας ως γνώμονα το καλό του συνόλου, της ομάδας. Κι όταν κριθεί πως επιβάλλεται να γίνει κάτι τέτοιο, όσο ικανοποιημένη κι αν ήταν με κάποιον προηγουμένως, θα το κάνει γιατί θα πρέπει να βρεθεί η ομάδα στο σωστό δρόμο. Αυτό έκρινε ο Σταύρος Παπασταύρου, αυτό έκανε στην περίπτωση Νεόφυτου Λάρκου.

Bet on Alfa

Πλέον, αυτό που προέχει είναι η επόμενη μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Να βγει κερδισμένη από τη συγκεκριμένη απόφαση και να συνεχίσει τον δρόμο της για άλλη μια πετυχημένη σεζόν. Η θέση του Λάρκου θα καλυφθεί από άλλο άτομο και αναμένουμε ότι θα γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Είναι κάτι που επιβάλλεται, από την στιγμή που η διοίκηση θα πορευτεί με το ίδιο μοντέλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Εξελίξεις αναμένονται προσεχώς. Αφού αξιολογηθούν περιπτώσεις, θα ληφθεί απόφαση για τον εκλεκτό. Θα ήταν καλό να προσληφθεί άνθρωπος που αποδεδειγμένα είναι ικανός για το συγκεκριμένο πόστο, που δούλεψε και διετέλεσε έργο. Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετές και είναι καλό αυτός που θα προσληφθεί, να γνωρίζει ως ένα βαθμό τι εστί ΟΜΟΝΟΙΑ, το μεγαλείο και την ιστορία της.

Autoremarketing

Bet on Alfa