ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα φωνάξει ότι επιστρέφει για τα καλά

Να φωνάξει ότι επιστρέφει για τα καλά

Με την εμφάνισή της απέναντι στον Εθνικό και το πρώτο «διπλό» στη σεζόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ φώναξε ότι αντέδρασε στα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και είναι σε θέση να αντεπιτεθεί για υλοποίηση του στόχου της. Στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη, την Κυριακή στο ΓΣΠ, της δίνεται η δυνατότητα να φωνάξει ότι επιστρέφει για τα καλά.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα αφού ο Άρης έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος, δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη. Καλείται να φτάσει σε δεύτερη διαδοχική νίκη και να πατήσει γκάζι έχοντας στη συνέχεια να δώσει εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς με την Καραμπάχ την επόμενη Πέμπτη και ακολούθως το «αιώνιο» ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, στις 29 Νοεμβρίου.

Παρόλο που κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, είναι από την ΟΜΟΝΟΙΑ που εξαρτάται η έκβασή του. Εφόσον παίξει καλά, όπως έκανε στο τελευταίο ματς με τον Εθνικό, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Γι’ αυτό καλείται να δώσει συνέχεια, να δείξει συνέπεια και να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη. Έδειξε πως, βρίσκει ξανά ρυθμό και είναι σε θέση να πετύχει διαδοχικές νίκες, τονώνοντας το ηθικό της.

Autoremarketing

Bet on Alfa