ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαράλληλα με τον Πάπα, η προκήρυξη είναι επιτακτικό να...

Παράλληλα με τον Πάπα, η προκήρυξη είναι επιτακτικό να ισχύσει απόψε!

Ας σταματήσει το ΓΣΠ και οι διάφοροι “ειδικοί” να τοποθετούνται με τρόπο που να υποβαθμίζουν το επίπεδο μας και ας επικεντρωθούν στο να βρουν την ορθότερη λύση.

Bet on Alfa

Κανείς δε μίλησε για ακύρωση της επίσκεψης του Πάπα και προφανώς και δε ζούμε στο μικρόκοσμό μας… Το γεγονός ότι η παράμετρος των καιρικών δεδομένων δεν προσμετρήθηκε όταν λήφθηκε απόφαση για παραχώρηση του ΓΣΠ στο Υπουργείο Εξωτερικών δεν είναι δική μας ευθύνη αλλά αυτών που την έλαβαν και της ΚΟΠ που δεν μερίμνησε για εναλλακτική.

Όπως είναι τα δεδομένα κατανοούμε ότι δεν υπάρχει περιθώριο ακύρωσης εκδηλώσεων Πάπα στο ΓΣΠ και άρα απορρίπτουμε πως υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα διεξαγωγής του αγώνα στο συγκεκριμένο γήπεδο αύριο.

Από εκεί και πέρα όμως αυτό το εμπόδιο δεν επιτρέπουμε να υπερπηδηθεί με ένα ακόμη λάθος! Διότι περί αυτού θα πρόκειται. Η προκήρυξη θα πρέπει να εφαρμοστεί έστω και κουτσουρεμένα και σε αυτό είμαστε ΑΠΟΛΥΤΟΙ! Όταν απαιτείς να συνεχιστεί ο αγώνας με τις ίδιες ενδεκάδες που άρχισε τότε οτιδήποτε πέραν από τη διεξαγωγή του αύριο και διαμεσολάβησης άλλων αγώνων (πιθανοί τραυματισμοί), Κόπα Άφρικα και μεταγραφικής θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Δεν μπορεί το ΓΣΠ, τότε αλλού! Να γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις για να είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες, αλλά ΑΥΡΙΟ!

Ελπίζουμε απόψε η εκτελεστική της ΚΟΠ να μην κάνει το λάθος διότι τότε θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα και θα υποβαθμίσει από μόνη της ολόκληρη την προκύρηξη!

Autoremarketing

Bet on Alfa