ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚύριε Κούμα ΝΤΡΟΠΗ!

Κύριε Κούμα ΝΤΡΟΠΗ!

Η απόφαση φαίνεται να έχει παρθεί από την ΚΟΠ! Το αιώνιο ντέρμπι θα συνεχιστεί στις 26 Δεκεμβρίου με τον κύριο Κούμα και τους συνεργάτες του να αγνοούν την πρόταση που κατέθεσε η ΟΜΟΝΟΙΑ για αναβολή είτε της 13ης, είτε της 14ης αγωνιστικής έτσι ώστε να συνεχιστεί το αιώνιο ντέρμπι και να ολοκληρωθεί

Bet on Alfa

Αυτό τι σημαίνει; Ότι η μόνη χαμένη από όλη αυτή την υπόθεση είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία θα πληρώσει βαρή τίμημα για κάτι που είναι η τελευταία που ευθύνεται. Η ομάδα μας αντιπροσωπεύει την χώρα μας στην Ευρώπη από το περασμένο καλοκαίρι με συνεχόμενα παιχνίδια και την κάνει περήφανη, ενώ παράλληλα διοχετεύει ποδοσφαιριστές με το τσουβάλι στην Εθνική κάθε λίγο και λιγάκι.

Η ΚΟΠ την “ανταμοίβει” και την αναγκάζει αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή να δώσει 6 ματς σε 21 ημέρες. Ναι καλά διαβάσατε. ΑΕΛ, Καιράτ, ΑΕΚ, Δόξα, ΑΕΛ , Αποέλ! Πράγμα που σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές μας δεν θα πάρουν ανάσες ούτε τα Χριστούγεννα.

Αυτό είναι το Fair Play του Κούμα και του Λοιζίδη! Ντροπή σας Κύριοι!

Υ.Γ Βάση προκύρηξης η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορούσε να φτάσει στα άκρα το θέμα…Κάποιοι το γεγονός πως δεν το έπραξε είναι καλό να μην το εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Και ο νοών νοείτω!

Autoremarketing

Bet on Alfa