ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠάμε ακόμα πιο ενωμένοι και αποφασισμένοι στη Λεμεσό

Πάμε ακόμα πιο ενωμένοι και αποφασισμένοι στη Λεμεσό

Τελευταία προπόνηση σήμερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει του αυριανού εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ. Η απαράδεκτη και προκλητική απόφαση της ΚΟΠ να ορίσει τη συνέχιση του ντέρμπι με τον Αποέλ στις 26 Δεκεμβρίου, βαρυφορτώνοντας ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα πρέπει να μας βρει ακόμη πιο πολύ ενωμένους και αποφασισμένους.

Bet on Alfa

Με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να πάμε όλοι στο Τσίρειο. Να στηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας για τρίτη διαδοχική νίκη, που θα της επιτρέψει να ανακτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια. Σαν μια γροθιά, να δοθεί άλλη μια μάχη και να βρει νικήτρια την ΟΜΟΝΟΙΑ. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα και με 2.000 οπαδούς στη δυτική εξέδρα, είναι σε θέση να πετύχει ένα σπουδαίο «διπλό».

Ο Μπεργκ ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του με απογευματινή προπόνηση. Δεν υπολογίζει τους Γιούστε, Φαμπιάνο και Κούσουλο. Επανέρχεται ο Μπασιρού, δίνοντας επιπλέον λύση στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Παρόλο που όλα είναι πιθανά, η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδέχεται να παρουσιαστεί με την ίδια ενδεκάδα που άρχισε το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας απέναντι στον Αποέλ.

Autoremarketing

Bet on Alfa