ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈναν επιθετικό και γρήγορα

Έναν επιθετικό και γρήγορα

Δεν χρειαζόταν το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑ με τη Δόξα για να διακρίνει κανείς την αναγκαιότητα για προσθήκη ποδοσφαιριστή στην επιθετική γραμμή, στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Απλώς, ήταν η επιβεβαίωση. Δεν μπορεί ο βασικός επιθετικός της ομάδας, στον οποίο επιμένει ο Μπεργκ και να μην τον δικαιώνει, να έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε 12 αγώνες. Άλλα τόσα έχει πετύχει ο Ντούρις. Μόλις τέσσερα τέρματα από δύο επιθετικούς κορυφής.

Bet on Alfa

Αναγκαιότητα, λοιπόν, για προσθήκη επιθετικού τον επόμενο μήνα και όσο πιο σύντομα ενταχθεί στο ρόστερ τόσο το καλύτερο. Πέρσι γινόταν και πάλι λόγος για επιθετικό, ήλθε ο Τσέποβιτς και βοήθησε στο εύκολο γκολ. Φέτος, όμως, ο Σέρβος επιθετικός είναι σκιά του καλού περσινού εαυτού του, με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ να ψάχνει για επιπλέον επιλογή. Όσο για τον Ασάντε, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα εάν είναι σε θέση να βοηθήσει λόγω του μεγάλου διαστήματος αποχής του.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυστυχώς δεν έχει το εύκολο γκολ. Πέτυχε μόλις 13 γκολ σε 12 αγώνες. Ένας πολύ μικρός αριθμός για ομάδα που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα. Και είναι σε μεγάλο βαθμό ο λόγος που απέχει σημαντικά από την κορυφή.

Σύντομα, λοιπόν, οι υπεύθυνοι για τα μετεγγραφικά, Μπεργκ και Ταραπουλούζης να αποφασίσουν για τον εκλεκτό στην επίθεση. Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολη, όμως θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον άλλη μια λύση για την επίθεση, με την προσδοκία ότι η επιλογή που θα γίνει… θα βγει στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa