ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈδειξε ανωτερότητα και πήρε το ζητούμενο

Έδειξε ανωτερότητα και πήρε το ζητούμενο

Πήρε το εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής η ΟΜΟΝΟΙΑ αφού κέρδισε την ΑΕΛ με 1-0 στο Γ.Σ.Π. Η ομάδα μας στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλά στημένη και αρκετά επικίνδυνη, με τις αλλαγές που έγιναν σε πρόσωπα και σχήμα να έδειξαν πως βοηθούν αρκετά την ανάπτυξη.

Bet on Alfa

Αμυντικά η ομάδα μας δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο από την ΑΕΛ πέραν από δύο τρεις φάσεις που κάποια εύκολα ατομικά μας λάθη δημιούργησαν προϋποθέσεις αντεπίθεσης στον αντίπαλο.

Σημείο αναφοράς του πρώτου μέρους το ακυρωθέν γκολ του Κακουλλή μετά από στημένη φάση, καθώς ο Λανγκ που έδωσε την προβολή-ασσιστ ήταν σε θέση οφσάιτ.

Το δεύτερο μέρος λίγο πολύ η εικόνα δεν άλλαξε όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ κάπου στα μισά κατάφερε να σκοράρει με τον Τζιωνή και να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Μάλιστα στο επόμενο πεντάλεπτο έχαασε κραυγαλέες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της. Από εκεί και πέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ έδωσε χώρο στην ΑΕΛ η οποία δεν μπόρεσε όμως να απειλήσει ουσιαστικά.

Το τελικό σφύριγμα του Θεουλή βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο και να φουλάρει για το αιώνιο ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Σεχού, Μποτεάκ (Λοϊζου 75′), Παπουλής, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Μπασιρού, Τζιωνής, Λανγκ, Μιξ, Κακουλλής (Τσέποβιτς 75′)

Στον πάγκο: Παναγή, Ψάλτης, Κίκο, Ατιέμγουεν, Γκόμεθ, Ντούρις, Παναγιώτου, Τσέποβιτς, Λοίζου

ΑΕΛ Βοζίνια. Τεσέιρα, Νταβόρ, Τσέποβιτς, Σάντος, Ριέρα, Μηνάς (Τόρες 46′), Παπαφώτης, Μαζάν, Ριστέφσκι, Πελέ (Ανδρέου 74′)

Στον πάγκο: Εβόρα, Τσάβες, Ντάφερφελντ, Μάζουρεκ, Ρεϊνολντς, Τόρες, Ανδρέου, Σωτηρίου, Μαϊντεβατς

Autoremarketing

Bet on Alfa