ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν την παίρνει για νέες απώλειες

Δεν την παίρνει για νέες απώλειες

Η ισοπαλία με την ΑΕΚ μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν εντός προγράμματος, σ’ ένα ντέρμπι με υψηλό βαθμό δυσκολίας όπου όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Παρόλο που στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να παίρνει μόνο νίκες.

Bet on Alfa

Όσο για την ήττα από τη Δόξα, έστω κι αν κανένα ματς φέτος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολο, ήταν εκτός προγράμματος. Επιβαλλόταν με τον οποιοδήποτε τρόπο, η ΟΜΟΝΟΙΑ να περάσει από το Μακάρειο. Εντούτοις ήλθε η ήττα, που της στέρησε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή την στιγμή που είχαν απώλεια βαθμών Απόλλων και ΑΕΚ.

Ωστόσο, τα πιο πάνω ανήκουν στην ιστορία. Αυτό που προέχει και έχει σημασία είναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει σήμερα στις επιτυχίες απέναντι στην ΑΕΛ στο ΓΣΠ (19:00). Είναι κάτι που επιβάλλεται. Άλλωστε, δεν την παίρνει για νέες απώλειες εάν θέλει να πλησιάσει τις ομάδες που προπορεύονται και εντός του 2022 να κάνει την τελική αντεπίθεσή της.

Και το σημερινό ματς είναι δύσκολο. Όμως, η ΟΜΟΝΟΙΑ παίζει στην έδρα της και καλείται να δείξει τα δόντια της. Να έχει καλή παρουσία, να είναι αποτελεσματική και να αποφύγει τα λάθη στην άμυνα, στοιχεία που έλειψαν απέναντι στη Δόξα και το πλήρωσε. Θα πρέπει να επιβάλει τον ρυθμό της, να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Στην άμυνα χρειάζεται συγκέντρωση.

Ο Παναγή θα υπερασπιστεί την εστία αφού ο Ουζόχο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Φαμπιάνο είναι τραυματίας. Ο Παπουλής θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα, ενώ οι Μποτεάκ και Κακουλλής διεκδικούν τις θέσεις στο δεξί άκρο της επίθεσης και στην κορυφή της επίθεσης αντίστοιχα.

Autoremarketing

Bet on Alfa