ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈσωσε την παρτίδα και τώρα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ενίσχυση

Έσωσε την παρτίδα και τώρα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ενίσχυση

Η ΟΜΟΝΟΙΑ εξήλθε ισόπαλη 1-1 στο Παφιακό κόντρα στην Πάφο σώζοντας τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό με κεφαλιά του Τζιόρντι. Η Πάφος σκόραρε με τον Όνι Βαλακάρι κόντρα στη ροή του αγώνα στα πρώτα λεπτά με ένα σουτ εκτός περιοχής.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους που έδειξε διάθεση, και πρωτοβουλία κινήσεων, δυσκολεύτηκε αφάνταστα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο να πατήσει τα αντίπαλα καρέ.

Στο Β μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ με αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε την Πάφο όμως η έλλειψη καθαρού μυαλού δεν της επέτρεψε να φτιάξει ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Ρούτκο.

Ευτυχώς για την ομάδα μας έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας με κεφαλιά του Τζιόρντι στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται ενίσχυση. Η ομάδα μας δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.Αν δεν έρθουν παίκτες που θα της προσδώσουν ποιότητα άμεσα τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Πάφος FC (Ντ.Μίλανιτς): Ρούτκο, Κβίντα, Ζάιρο (80΄ Μπεριγκό), Αμπντουσαλάμοφ (46΄ Παλάσιος), Ζ.Αουρέλιο (89΄ Μιχαήλ), Βαλακάρι, Φουρ (72΄ Κοβάσεβιτς), Πάνιτς, Πάγιτς, Μπάιριτς, Ντράγκομιρ

Στον πάγκο: Πέτρου, Αντός, Αντωνίου, Ν.Αουρέλιο, Μπαπαγιάν, Πάντσεον 

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Κίκο, Παναγιώτου, Χούμποτσαν, Λέζιακς, Μιξ, Γκόμεθ, Ατιέμγουεν (78΄ Ζαχαρίου) (83΄ Σάββα), Λοΐζου, Παπουλής, Κακουλλής

Στον πάγκο: Χοράτσκα, Κυριακίδης, Ψάλτης, Γιούστε,  Χ.Χαραλάμπους, Ι.Λαός,  Α.Ασημένος

.

.

Autoremarketing

Bet on Alfa