ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπέργκ:"Τοπ νοοτροπία..."(Βίντεο)

Μπέργκ:”Τοπ νοοτροπία…”(Βίντεο)

Οι δηλώσεις του προπονητή μας για τη νίκη στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Bet on Alfa

“Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε μεγάλες ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0. Αμυνθήκαμε πολύ καλά. Κερδίσαμε και με τις απώλειες που είχαμε, κυρίως στη μεσαία γραμμή, με πολύ καλή νοοτροπία, ο Ασημένος και Χάμπος έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ο Λοϊζος, ο Τζιωνής και ο Κακουλλής έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και είχαν μια κορυφαία συμπεριφορά και νοοτροπία. Ο Νικόλας ήταν ένας από τους κορυφαίους στο γήπεδο. Όταν κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια, έχοντας αυτά τα στοιχεία είναι κάτι πολύ θετικό”

“Είναι γεγονός ότι διαφέρουν από ομάδα σε ομάδα οι διαθέσιμοι παίκτες λόγω του ιού. Υπάρχουν και αναβολές. Εμείς προσπαθούμε μέσω των εμοβλιασμών και της τρίτης δόσης, γιατί όταν έχεις μόνο τις δύο και είναι μακριά τότε είναι πιο πιθανό να προσβληθείς. Είχαμε και μεις απουσίες λόγω covid, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια με την Πάφο. Χρειάζεται σωστή διαχείρηση. Είναι πιθανό να χάσεις παίκτες λόγω τραυματισμών, λόγω covid και να προκύπτουν διαφορετικές ενδεκάδες. Για παράδειγμα σήμερα είναι δύσκολο να μετρήσω πόσες απώλειες είχαμε, όμως αυτοί που έπαιξαν σκληρά και βοήθησαν την ομάδα για να πάρει τη σημαντική νίκη”

“Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο να χουμε επιτυχίες θέλουμε να αναπτύξουμε και να βοηθήσουμε να προοδεύσουν κύπριοι ποδοσφαιριστές από την ακαδημία και να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Το 2ο πάλι για να μπορέσουμε να επιτύχουμε χρειαζόμαστε να προσθέτουμε παίκτες από έξω. Κάτι το οποίο κάναμε και στο παρελθόν και θα το συνεχίσουμε να το κάνουμε και τώρα μέσα στο μπάτζετ μας. Χρειάζεται να κάνεις και τα δύο για να έχεις επιτυχίες. Όσο αφορά το μεταγραφικό παράθυρο, είχαμε πει ότι με την αποχώρηση του Ντούρις χρειαζόμαστε έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή. Αν βρούμε έναν αρκετά καλό ποδοσφαιριστή, που να είναι καλύτερος απ’αυτούς που έχουμε και είναι μέσα στο μπάτζετ μας και ο ίδιος επιθυμεί να ρθει στην ομάδα, τότε ναι θα κάνουμε την κίνηση αλλιώς δεν θα κάνουμε”

Autoremarketing

Bet on Alfa