ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠαθιασμένη εμφάνιση υπερπολύτιμο τρίποντο

Παθιασμένη εμφάνιση υπερπολύτιμο τρίποντο

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πριν από λίγο τον Ολυμπιακό με 1-0 σε αγώνα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο Γ.Σ.Π. Η ομάδα μας με πολλούς νεαρούς στην σύνθεση της πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο από τα 11 βήματα με σκόρερ τον Φώτη Παπουλή.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας είχε πάθος, είχε τσαμπουκκά, είχε θέληση στοιχεία που τα διατήρησε σε όλο το 90λέπτο και είναι αυτά που της έδωσαν τη νίκη. Γνωρίζοντας πως υπήρχαν πάρα πολλές απουσίες οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπέργκ που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια το εαυτό που έβγαλαν απόψε στο Γ.Σ.Π απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε αυτό που της άξιζε εντός αγωνιστικού χώρου καθώς ήταν κυρίαρχη σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Φοβερή εμφάνιση από όλους που αγωνίστηκαν, συγκλονιστικοί όμως οι Χάμπος και Λοϊζού οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τρέχουν.

Μπράβο μάγκες! Πάμε για το επόμενο!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Κίκο, Παπουλής (Ατιέμγουεν 78′), Χούμποτσαν, Λέζιακς, Τζιωνής,  Παναγιώτου, Λοϊζου, Χαραλάμπους, Κακουλλής (Τσέποβιτς 87′), Ασημένος (Ψάλτης 80′).

Στον πάγκο οι Χοράτσκα, Κυριακίδης, Ψάλτης, Γιούστε, Ατιέμγουεν, Τσέποβιτς, Λαός, Ασάντε.

Ολυμπιακός: Moλ, Βαγγέλης, Μπόβεδα (Κονφέ 60′), Σαμπίνια, Ντιαγνέ, Σαρφό (Γκουστάβο 31′), Νάνι, Πεχλιβάνης (Μανρίκε 60′), Σάλι, Κα (Χριστοδούλου 78′), Γουίλσον

Στον πάγκο: Τσούπιτς, Μάρκου, Μουκτάρης, Κονφέ, Μανρίκε, Ανδρονίκου, Μιχαήλ, Γκουστάβο, Χριστοδούλου, Πηλαβάς, Καραγιάννης

Διαιτητής: Νικολάου Γιώργος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Χριστοδφόρου Μάριος
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης
Παρατηρητής: Νικολαίδης Χρίστος 

Autoremarketing

Bet on Alfa