ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚοντολεύτερος:"Αν υπήρχαν και άλλοι προπονητές σαν τον Μπεργκ, θα...

Κοντολεύτερος:”Αν υπήρχαν και άλλοι προπονητές σαν τον Μπεργκ, θα κυριαρχούσε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Λευτέρης Κοντολεύτερος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.

Bet on Alfa

Για το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας: «Από την αρχή πίστευα πως δεν υπάρχει κάτι, ήμουν σίγουρος πως ήταν θέμα γραφειοκρατίας, μετά από καταγγελία».

Για τους διαλόγους στο VAR:
 «Είναι ένα θέμα που πρέπει να ελεγχθεί. Δημιουργούνται προβλήματα και παρεξηγήσεις και όλος ο φίλαθλος κόσμος τα αξιολογεί διαφορετικά».

Για τους νεαρούς της Ομόνοιας: 
«Δεν ήταν ασυνήθιστο αυτό με τους νεαρούς. Έχουν παίξει και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Οι νεαροί παίρνουν τις ευκαιρίες τους και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Ο Μπεργκ εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του, ξένους ή κυπραίους. Αν υπήρχαν και άλλοι προπονητές σαν τον Μπεργκ, θα κυριαρχούσε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να πεις ότι ρίσκαρε, είχε τις απουσίες που δεν είχε επιλογές, όμως αξιοποιεί το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα. Τι έχει να ζηλέψει ο Νικόλας Παναγιώτου από κάθε ξένο που έρχεται στην Κύπρο; Ο Χαραλάμπους έκανε αρχοντικό παιχνίδι και έχει εξαιρετικά προσόντα. Το ίδιο και ο Ασημένος. Χθες βλέπαμε έναν Λοΐζου που έχει καιρό να τον δούμε σε τέτοια κατάσταση. Ο Τζιωνής, ώριμος και εξαιρετικός. Όταν παίρνουν παιχνίδια, όπως ο Τζιωνής και ο Λοΐζου, αποκτούν ωριμότητα. Ειδικά τον Τζιωνή τον χαρακτηρίζεις ως ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή».

Για τις απουσίες που δεν επηρέασαν:
 «Έλειπαν Μπασιρού, Γκόμεθ και Ντίσκερουντ, που είναι ο βραχνάς της Ομόνοιας, όμως οι νεαροί τους αντικατέστησαν επάξια. Πολύ καλός και ο Κίκο χθες και ο Παπουλής».

Autoremarketing

Bet on Alfa