ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚύριοι προστατέψτε την Επιτροπή Δεοντολογίας από αυτούς που θέλουν...

Κύριοι προστατέψτε την Επιτροπή Δεοντολογίας από αυτούς που θέλουν την υπομόνευση της!

Ολοκληρώθηκε το σήριαλ με τις καταγγελίες της Δόξας Κατωκοπιάς για την υποτιθέμενη χειραγώγηση του αγώνα της προσφυγικής ομάδας με την OMONOIA. Το πολυσυζητημένο πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού ουσιαστικά λέει ότι έλεγε και ο όλος ο φίλαθλος κόσμος μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και αφού ο καθένας είδε την συγκεκριμένη φάση του πέναλτι 10 και 20 φορές από τα στιγμιότυπα για να μπορέσει να εξάγει συμπεράσματα: Ότι δηλαδή πρόκειται για μια πολύ δύσκολη φάση και ότι από τις διαφορετικές προβολές εξάγεις και διαφορετικά συμπεράσματα.

Bet on Alfa

Το ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού μπήκε στο λούκι να διορίσει ερευνώντες λειτουργούς χωρίς ουσιαστικά κανένα στοιχείο για χειραγώγηση για να μας πει στο τέλος ότι ίσως προκύπτουν πειθαρχικές ευθύνες στους διαιτητές για λάθος εκτίμηση στην συγκεκριμένη φάση είναι ανεπίτρεπτο.

Πλέον η επιτροπή άνοιξε και τον ασκό του αιόλου γιατί από εδώ και πέρα όποια ομάδα νιώθει ότι αδικείται σε έναν αγώνα από την διαιτησία μπορεί να ζητά από την Επιτροπή έρευνα και πορίσματα για έλεγχο χειραγώγησης, χωρίς να κατέχει στα χέρια της ούτε ένα στοιχείο.

Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούμε τα αίσχηστα στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου και εναποθέταμε τις ελπίδες μας στην συγκεκριμένη Επιτροπή για καλύτερες ημέρες. Άλλωστε η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πρώτη που εμπιστεύτηκε την συγκεκριμένη ανεξάρτητη αρχή, καθώς ως γνωστόν ο Πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου κατέθεσε εδώ και καιρό όλα τα στοιχεία που κατείχε για το παρασκήνιο στο Κυπριακό ποδόσφαιρο στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Παρόλα αυτά σήμερα δεν σας κρύβουμε την απογοήτευση μας. Γιατί θεωρούσαμε πως η συγκεκριμένη Επιτροπή αναλαμβάνοντας όλες αυτές τις ευθύνες θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην εξυγίανση του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Το ότι όμως αποδέχτηκε να μπει σε αυτή την διαδικασία και να λάβει σοβαρά υπόψην τις αερολογίες του Καραβίδα, μας λυπεί ιδιαίτερα.

Το αφήνουμε μέχρι εδώ με την ελπίδα ότι στο μέλλον η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού δεν θα πέσει ξανά σε αυτές τις παγίδες που θα της στήσουν όσοι θέλουν να υπονομέύσουν και να μειώσουν τον ρόλο της στην συνείδηση της κοινής γνώμης. Στο χέρι σας είναι κύριοι μετά το φιάσκο της υπόθεσης ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα να επανακτίσετε την εμπιστοσύνη του κόσμου και όσων θέλουν το καλό του Κυπριακού ποδόσφαιρου.

Autoremarketing

Bet on Alfa