ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε παρόν και μέλλον η ΟΜΟΝΟΙΑ, φώναξε ότι μπορεί!

Με παρόν και μέλλον η ΟΜΟΝΟΙΑ, φώναξε ότι μπορεί!

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας, κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι ο Μπεργκ δεν διστάζει να εμπιστευτεί νεαρούς. «Το έκανε ξανά, γιατί όχι και τώρα…», ήταν ο τίτλος. Το έκανε, λοιπόν, και στο ματς με τον Ολυμπιακό αφού υπήρχαν πολλές απουσίες και δικαιώθηκε. Ο Νορβηγός εμπιστεύεται τους νεαρούς, γεγονός που τους δίνει την ευκαιρία να αποδεικνύουν με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο ότι, ο προπονητής τους δικαίως τους δίνει φανέλα βασικού.

Bet on Alfa

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους Ασημένο και Χαραλάμπους. Και οι δυο τους, που κλήθηκαν να καλύψουν το κενό των πολύπειρων Γκόμεθ και Ντίσκερουντ, ανταποκρίθηκαν στο μέγιστο βαθμό. Σ’ ένα παιχνίδι που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό. Με πολύ καλά τρεξίματα, τοποθετήσεις και κράτημα της μπάλας, διακρίθηκαν και κέρδισαν εκ νέου τον θαυμασμό. Την ίδια ώρα, ο Μπεργκ δικαιώθηκε και φώναξε για άλλη μια φορά ότι είναι εδώ, για να πρωταγωνιστεί με την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά να δίνει χρόνο και σε μικρούς, στο μέλλον της ομάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε ένα σημαντικό παιχνίδι με πάρα πολλές απουσίες. Ενδεικτικό ότι, μπορεί στα δύσκολα και θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους για τον τίτλο. Με τέτοια προσπάθεια, ενίσχυση του ρόστερ και ανέβασμα βασικών μονάδων, μπορεί! Η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε για άλλη μια φορά την τελευταία τριετία που είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας ο Μπεργκ ότι, έχει και παρόν και μέλλον. Αυτό που έχει να κάνει τώρα είναι να πάει στη Λεμεσό και να κερδίσει τον Απόλλωνα. Δύσκολη αποστολή, αλλά με διπλό στο Τσίρειο θα φωνάξει δυνατά ότι είναι έτοιμη για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Autoremarketing

Bet on Alfa