ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝ. Χαραλαμπίδης: "Ίσως να ξέφυγε της εξουσίας της η...

Ν. Χαραλαμπίδης: “Ίσως να ξέφυγε της εξουσίας της η Επιτροπή Δ… Συζήτηση αν θα συνεχίσουμε με μοντέλο Τ.Δ”

Στην εκπομπή Total Green ήταν καλεσμένος το μέλος του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Νίκος Χαραλαμπίδης και αναφέρθηκε σε πολλά σημαντικά στοιχεία που αφορούν την ομάδα μας:

Bet on Alfa

Αρχικά επί τη ευκαιρία του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και την χρήση αρκετών Κυπρίων νεαρών ποδοσφαιριστών από τον Μπεργκ, ο κ. Χαραλαμπίδης έπλεξε το εγκώμιο των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τονίζοντας πως η απαίτηση Παπασταύρου ενώ και Μπεργκ, είναι όπως στην πρώτη ομάδα να ανεβαίνουν όλο και περισσότεροι παίκτες από τα σπλάχνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πως αυτό απαιτεί σοβαρή δουλειά από προπονητές, τεχνικούς διευθυντές, γυμναστές και αναλυτές στις ακαδημίες. Η καλή δουλειά είπε πως αποδίδει καρπούς και πως θα δούμε και άλλα παιδιά να ανεβαίνουν.

Στο κρίσιμο ερώτημα της μεταγραφολογίας, ο κ. Χαραλαμπίδης έκανε αναφορά αρχικά στην φιλοσοφία που ισχύει εδώ και δύο χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και που λέει πως έχουν παρέλθει οι εποχές που βλέπαμε 14 νέα ονόματα κάθε μεταγραφική. Επίσης όσο αφορά τη μεταγραφική Ιανουαρίου, για να έρθουν 4 παίκτες πρέπει να φεύγουν 4. Τόνισε πως ο Πρόεδρος είναι ένας άνθρωπος που όταν θα του παρουσιαστεί κάτι από τους υπεύθυνους προς το καλό της ομάδας δε λέει ποτέ όχι! Η ομάδα είναι ένα παζλ που κτίζεται και πρέπει να τηρούνται οι ισορροπίες τόσο στο μπάτζετ όσο και στα αποδυτήρια.

Ο κ. Χαραλαμπίδης απέφυγε να μιλήσει συγκεκριμένα για αυτή τη μεταγραφική παρά μόνο ένα γενικό σχόλιο ότι θα γίνουν κινήσεις.

Στο κεφάλαιο του πορίσματος της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ – Δόξα, ο κ. Χαραλαμπίδης είπε πως ίσως η επιτροπή να έχει ξεφύγει της εξουσίας της με αυτό το πόρισμα και πως δημιουργείται ένα σοβαρό προηγούμενο. Αλίμονο αν οι ομάδες και πόσο μάλλον η ΟΜΟΝΟΙΑ προσέφευγε κάθε αγωνιστική στην επιτροπή για φάσεις που αδικείται εξόφθαλμα.

Στο αν αλλάζει κάτι στο μοντέλο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μετά τη φυγή Λάρκου, ο κ. Χαραλαμπίδης είπε πως γίνεται μεγάλη συζήτηση περί τούτου στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Δεν είναι βέβαιο αν θα μείνει το ίδιο μοντέλο όπως το ξέραμε ή αν θα εμπλουτιστεί με κάτι διαφορετικό.

Autoremarketing

Bet on Alfa