ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΚομβικής σημασίας για τον στόχο της

Κομβικής σημασίας για τον στόχο της

Κάθε παιχνίδι μοιάζει με τελικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ, σε μια προσπάθεια να καλύψει το χαμένο έδαφος και να μπει για τα καλά σε τροχιά διεκδίκησης του στόχου της. Η πίεση πάντα υπάρχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν έρχεται να προστεθεί επειδή παρουσιάζεται σε κάθε ματς με την πλάτη στον τοίχο. Οπόταν δεν επηρεάζει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, που σε κάθε ματς δίνουν τη μάχη για τη νίκη.

Bet on Alfa

Παράλληλα με την προσπάθεια απόκτησης επιθετικού ποδοσφαιριστή, κάτι που απασχολεί τον Μπεργκ, συνεχίζεται η προετοιμασία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Πρόκειται για κομβικής σημασίας παιχνίδι όπως είναι διαμορφωμένα τα βαθμολογικά δεδομένα. Με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ πλησιάζει ακόμη περισσότερο στην κορυφή. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει μακριά και θα δυσκολέψει αφάνταστα την προσπάθειά της για τον τίτλο.

Στην προσπάθειά της στο Τσίρειο, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παρουσιαστεί ενισχυμένη σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε. Ο Μπεργκ θα έχει περισσότερες επιλογές για καλύτερο καταρτισμό της ενδεκάδας, αλλά και βάθος στον πάγκο. Συγκεκριμένα, επανέρχονται οι Γκόμεθ και Μιξ, που ήταν τιμωρημένοι. Επίσης, διαθέσιμοι πλέον είναι και οι Λανγκ, Μποτεάκ, ενώ σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας κρίνονται οι Γιούστε και Ασάντε. Δεν υπολογίζονται και πάλι οι τραυματίες Σέχου, Ζαχαρίου, Κούσουλος και οι διεθνείς Μπασιρού και Ουζόχο.

Autoremarketing

Bet on Alfa