ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑ. Δημητρίου: "Η διοίκηση αναμένει από την Τεχνική Ηγεσία...

Α. Δημητρίου: “Η διοίκηση αναμένει από την Τεχνική Ηγεσία προτάσεις για μεταγραφές”

Με μεγάλο ενδιαφέρον ανέμενε ο ΛΑΟΣ τις αποψινές τοποθετήσεις του Εκπρόσωπου Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέα Δημητρίου για αυτή την τραγική κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Bet on Alfa

Σε ερώτηση για το πως κρίνεται από την διοίκηση μέχρι στιγμής η δουλειά του Χένινγκ Μπεργκ, ο Ανδρέας είπε πως όλοι είναι συνεχώς υπό επίβλεψη και κρίνονται έτσι και ο προπονητής.

Για το μοντέλο Τεχνικού Διευθυντή και το κατά πόσο θα αλλάξει αυτό μετά τη φυγή Λάρκου, ο Εκπρόσωπος Τύπου επανέλαβε πως εσωτερικά γίνονται συζητήσεις επί τούτου και πως η οριστική απόφαση για το τι έπεται και για το αν θα αλλάξει αυτό το μοντέλο θα παρθεί τέλος της σεζόν.

Στο καίριο θέμα των μεταγραφών και το γεγονός πως είμαστε στις 17 Ιανουαρίου χωρίς καμία ανακοίνωση για νέο απόκτημα, ο Ανδρέας τόνισε πως η διοίκηση αναμένει προτάσεις για ποδοσφαιριστές από την τεχνική ηγεσία! Το επανέλαβε μάλιστα αρκετές φορές και η ερμηνεία που μπορούμε να δώσουμε είναι πως η κύρια ευθύνη βαραίνει την ομάδα προγραμματισμού και το τεχνικό τιμ, ενώ στη συνέχεια είπε επίσης πως η διοίκηση ΠΟΤΕ δεν “έκοψε” συμφωνημένη από τους υπεύθυνους μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, λόγω μπάτζετ είτε για άλλους λόγους.

Για τις φήμες πως ο Πρόεδρος Παπασταύρου μας “εγκατέλειψε”, ο Ανδρέας Δημητρίου τόνισε πως ακόμη και την περίοδο διαπραγμάτευσης με Τζον Χριστοδούλου, ο Πρόεδρος δεν σταμάτησε ούτε μέρα να ενδιαφέρεται και δεν μας έδωσε ποτέ την εντύπωση ότι θα μας αφήσει στο έλεος του Θεού. Ούτε και τώρα! Ο Πρόεδρος κάθε μέρα έχει έρχεται σε επαφή με τους ιθύνοντες στην ΟΜΟΝΟΙΑ και αγωνιεί εξίσου για τη συνέχεια.

Autoremarketing

Bet on Alfa