ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο δεύτερο μέρος έδειξε πως το ήθελε πολύ!

Στο δεύτερο μέρος έδειξε πως το ήθελε πολύ!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε πριν από λίγο την ΠΑΕΕΚ με 2-1 και πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο για την μάχη που κάνει να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλή και δεν κατάφερε να απειλήσει σχεδόν καθόλου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας με την είσοδο του Μάρκο Τσέποβιτς αντί του Ασάντε έγινε πιοι επιθετική με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά στο σκορ με μακρινό σουτ του Κακουλλή.

Ένα λεπτό αργότερα η ΠΑΕΕΚ κατάφερε να ισοφάρισει όμως οι παίκτες μας έδειχναν να το θέλουν πολύ. Αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία της ΠΑΕΕΚ με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πάρουν προβάδισμα και πάλι με πανέμορφη κεφαλιά του Τσέποβιτς.

Η ομάδα μας διαχειρίστηκε πολύ καλά το υπέρ της προβάδισμα αυτή την φορά και πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο. Η ΟΜΟΝΟΙΣ του δεύτερου ημιχρόνοέδειξε πως ήθελε πολύ αυτή τη νίκη, και δίκαια την πήρε.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ.Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λέζιακς, Ψάλτης, Γιούστε, Παναγιώτου, Μιξ, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Λοΐζου, Ασάντε (46′ Τσέποβιτς), Κακουλλής (88′ Χαραλάμπους).

-Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης, Κίκο, Λαός, Χρίστου, Ασημένος, Χαραλάμπους, Παπουλής, Τσέποβιτς.

ΠΑΕΕΚ (Μ.Σεργίδης): Πρόσεκ, Ντίας (75′ Αριστοτέλους), Σουμαόρο (86′ Κωμοδίκης), Δημητρίου, Νάντο (86′ Μιλτς), Ενόχ, Μπάμπιτς (63′ Χαραλάμπους), Καπαρτής (75′ Βαρέλα), Ομπανόρ, Κούρος, Φραγκέσκου.

-Στον πάγκο: Παναγιώτου, Μαυρομούστακος, Χαραλάμπους, Βαρέλα, Αριστοτέλους, Κωμοδίκης, Νεοφύτου, Τίμερμανς, Μιλτς, Παττίχης, Τσόσιτς, Άντρις.

Autoremarketing

Bet on Alfa