ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρόκριση και με πατημένο το γκάζι για εξάδα

Πρόκριση και με πατημένο το γκάζι για εξάδα

Τον ΠΟ Ξυλοτύμπου υποδέχεται το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ (17:00), στον επαναληπτικό αγώνα για τη Β’ φάση του Κυπέλλου. Το 5-0 του πρώτου αγώνα φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση και απλώς σήμερα θα θελήσει να βάλει σφραγίδα στο εισιτήριο πρόκρισης.

Bet on Alfa

Δίνεται η δυνατότητα στον Μπεργκ να δώσει χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν θεωρούνται βασικοί, αλλά και σε νεαρούς από την ομάδα Νέων, όπως έκανε με τον Χρίστου στο πρώτο ματς. Ίσως και κάποιοι άλλοι να κάνουν σήμερα ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, αφού σφραγίσει την πρόκριση, θα επικεντρωθεί στα τρία τελευταία ματς της Α’ φάσης του πρωταθλήματος. Ο στόχος δεν θα είναι άλλος από το απόλυτο των βαθμών, που θα της επιτρέψουν να διεκδικήσει την παρουσία της στην πρώτη εξάδα. Γιατί, όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα, όλα είναι πιθανά.

Με τις προσθήκες που έγιναν, προσδοκώντας να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά και με το ανέβασμα όλων των ποδοσφαιριστών, είναι σε θέση να κυνηγήσει τον στόχο της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει να φοβηθεί κανένα πέρα από τον καλό της εαυτό. Γι’ αυτό, ανεβάζοντας στροφές, δείχνοντας αποτελεσματικότητα στην επίθεση και σταθερότητα στην άμυνα, μπορεί.

Autoremarketing

Bet on Alfa