ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΓια τον Μαρίνο, τον Τζιόρντι και τους στόχους της

Για τον Μαρίνο, τον Τζιόρντι και τους στόχους της

Έχει πολλούς και καλούς λόγους η ΟΜΟΝΟΙΑ να διεκδικήσει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό στο ΓΣΠ, για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος. Άλλωστε, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι και αναγκασμένη και αποφασισμένη να πετύχει το 3 στα 3 στα εναπομείναντα ματς της Α’ φάσης, για να κλειδώσει θέση στην εξάδα.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, θέλει το τρίποντο στο αυριανό ματς για τους στόχους της. Θα αποτελέσει το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για να βρίσκεται στην εξάδα. Είναι καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλό της που βρίσκεται στην τελευταία θέση, αλλά παραμένει πάντα επικίνδυνος. Καλείται λοιπόν να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της, αλλά και το πόσο έτοιμη και αποφασισμένη είναι για να πετύχει το απόλυτο των βαθμών.

Την ίδια ώρα, θα παίξει και για τον Μαρίνο Τζιωνή που θα βρίσκεται αύριο στο ΓΣΠ και ακολούθως θα μεταβεί στην Αμερική για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα. Οι συμπαίκτες του θα θελήσουν να τον αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο, με τη νίκη.

Ακόμη, μετά την αρνητική εξέλιξη με το σοβαρό τραυματισμό του αρχηγού Τζιόρντι Γκόμεθ, όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξουν το καλύτερο και γι’ αυτόν. Σε κάθε ματς θα παίζουν και για τον μεγάλο άτυχο. Ο Γκόμεθ θα παρακολουθεί την προσπάθεια της ομάδας του απ’ έξω, αλλά θα είναι εκεί για να στηρίζει τους συμπαίκτες του ως ο αρχηγός. Του αξίζουν τα καλύτερα και σε κάθε ματς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα δίνει όλα για τη νίκη και να του την αφιερώνει.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα. Επανέρχεται ο Σέχου, δύσκολα όμως θα είναι διαθέσιμοι και πάλι οι Χούμποτσαν και Λανγκ.

Autoremarketing

Bet on Alfa