ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ υποχρεωτική αλλαγή και ο Μάταβζ

Η υποχρεωτική αλλαγή και ο Μάταβζ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο Τσίρειο. Είναι το τελευταίο χρονικά της 21ης αγωνιστικής, με την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι τότε να γνωρίζει τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων που «χτυπούν» θέση στην εξάδα. 

Bet on Alfa

Το γεγονός αυτό δεν αλλάζει τη δική της προσπάθεια, που επιβάλλει «διπλό» στο Τσίρειο για να ελπίζει. Την ίδια ώρα όμως, τα αποτελέσματα των υπολοίπων είτε θα την επηρεάσουν θετικά είτε αρνητικά. Ωστόσο, αυτό που θα επιδιώξει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να πετύχει το 2 στα 2 και στο τέλος θα γνωρίζει, αναλόγως του τι θα κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες, εάν θα είναι στην εξάδα ή όχι.

Ο Μπεργκ ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η μία θα είναι υποχρεωτική, με τον Παναγιώτου που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Εθνικό και θα μείνει εκτός για 4-6 εβδομάδες, να μην υπολογίζεται. Τη θέση του θα πάρει ο Χούμποτσαν, που τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά. Τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί εάν θα είναι στην αποστολή και ο Λανγκ, με τις πιθανότητες να είναι περιορισμένες.

Την ίδια ώρα, ο Παπουλής βλέπει θέση στην ενδεκάδα, με έναν εκ των Κακουλλή ή Τσέποβιτς να μένει στον πάγκο, εάν δεν είναι και πάλι διαθέσιμος ο Μάταβζ. Γιατί, εάν φθάσει μέχρι την Τρίτη το πιστοποιητικό εγγραφής του, είναι πιθανό να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης ο Σλοβένος. Την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Λοβέρα, που ίσως κληθεί να καλύψει θέση ως εξτρέμ.

Autoremarketing

Bet on Alfa