ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα κερδίσει σήμερα και βλέπουμε…

Να κερδίσει σήμερα και βλέπουμε…

Σημαντικό κρίνεται το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο Τσίρειο (18:00) για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Επιβάλλεται να κερδίσει και να διατηρήσει έστω τις αμυδρές ελπίδες της για παρουσία της στην εξάδα. Όπως σημειώσαμε αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, δεν εξαρτάται από την ίδια, από τα αποτελέσματα της, αλλά από το τι θα κάνει η Πάφος στα προσεχή παιχνίδια της.

Bet on Alfa

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες, με τον Μπεργκ να περιλαμβάνει 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Απόντες είναι οι τραυματίες Γκόμεθ, Παναγιώτου και Λανγκ. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Μάταβζ, που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του. Ο Μπεργκ θα προβεί σε κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Χούμποτσαν θα επανέλθει στο κέντρο της άμυνας, ο Παπουλής αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ θέση διεκδικούν και οι νεοφερμένοι Λοβέρα και Μάταβζ. Θα το επισημάνουμε ακόμη μία φορά: αυτό που έχει σημασία είναι αυτοί που θα αγωνιστούν, όποιοι κι αν είναι, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να παλέψουν για τη νίκη.

Μέσα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος, έστω κι αν τελικά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορέσει να βρεθεί στην εξάδα, αυτό θα το δούμε στο προσεχές διάστημα, η ομάδα θα προετοιμαστεί και για το κύπελλο. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να σώσει τη σεζόν. Είναι στα προημιτελικά, την Παρασκευή θα μάθε αντίπαλο και βλέπει μόνο μπροστά. Για την ώρα προέχει το σημερινό ματς στο Τσίρειο.

Autoremarketing

Bet on Alfa