ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ"Φλερτάρει" με το δεκάρι ο Λοβέρα ή 4-4-2;

“Φλερτάρει” με το δεκάρι ο Λοβέρα ή 4-4-2;

Δύσκολη η πρόβλεψη του σχηματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κυρίως επιθετικά στο “αιώνιο” ντέρμπι μετά και την απουσία Παπουλή. Ο Μπεργκ σίγουρα έχει ξεσκονίσει τον αντίπαλο που επίσης αναμένεται πως θα έχει αλλαγές στο σχήμα του. Το στοίχημα όμως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει το παιχνίδι της κλείνοντας τους χώρους στο Αποέλ και να είναι επικίνδυνη σε κάθε φάση που θα της βρεθεί.

Bet on Alfa

Σε αυτή την κατεύθυνση αποτελεί γρίφο το πλάνο Μπεργκ. Η απουσία Παπουλή θα φέρει το 4-4-2 ξανά στο προσκήνιο, ή θα δούμε το Λοβέρα να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος;

Στο σενάριο που ο Λοβέρα μεταφερθεί σε αυτή τη θέση, τότε το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε Μποτεάκ στο αριστερό άκρο, Λοίζου στο δεξί και κορυφή ένα εκ των Τσέποβιτς ή Μάταβζ. Στο σενάριο που ο Λοβέρα παραμείνει στα αριστερά τότε θα υπάρξει αλλαγή σχηματισμού σε 4-4-2 με δίδυμο μπροστά στην κορυφή και τον Κακουλλή να φλερτάρει και αυτός με ενδεκάδα.

Μεσοαμυντικά είναι πιο εύκολο το έργο με την τετράδα Σεχού, Γιούστε, Χούμποτσαν και Λέσιακς να μην αλλάζει και στον άξονα οι Μιξ και Μπασιρού να έχουν τον πρώτο λόγο.

Autoremarketing

Bet on Alfa