ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ αλλαγή που έπρεπε να γίνει, αλλά και η...

Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει, αλλά και η επόμενη μέρα

«Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο προχωράς σε δύσκολες αποφάσεις, όπως αυτή με τον κ. Χένινγκ Μπεργκ. Μετά την παρουσία και την κατάληξη στο φετινό πρωτάθλημα αυτή η αλλαγή κρίθηκε πως έπρεπε να γίνει, με στόχο την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας» καταλήγει η χθεσινή ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέσω της οποίας ενημέρωνε για τη λύση της συνεργασίας με τον Μπεργκ.

Bet on Alfa

Ακολούθησε το βράδυ η συνέντευξη του μέλους του Δ.Σ. της Ομόνοιας, Νικόλα Γεωργιάδη, που σημείωνε τα ίδια: «Για να υπάρξει αλλαγή, να αλλάξει η ψυχολογία των παικτών, να αλλάξει η εικόνα της ομάδας, έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή και νιώθαμε ότι ήταν το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε».

Ξεκάθαρα λοιπόν, η διοίκηση έκρινε πως θα έπρεπε να λάβει την απόφαση για απομάκρυνση του Μπεργκ, προσδοκώντας σε διαφοροποίηση της κατάστασης στην ομάδα. Εάν ήταν η σωστή ή όχι απόφαση θα το δείξει ο χρόνος. Αυτό εξαρτάται από την επιλογή προπονητή και κυρίως την πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απ’ εδώ και στο εξής. Οπόταν η επόμενη μέρα κρίνεται σημαντική, γι’ αυτό και επιβάλλεται να γίνουν σωστές επιλογές.

Είτε το θέλουμε είτε όχι, ο νέος προπονητής θα συγκρίνεται με τον Μπεργκ. Γιατί, μπορεί η φετινή σεζόν να μην εξελίχθηκε όπως επιθυμούσαμε και γι’ αυτό δεν ευθύνεται μόνο ο προπονητής, αλλά προηγουμένως ο Νορβηγός πέτυχε να βάλει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ευρωπαϊκό όμιλο για πρώτη φορά, την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε μια πρωτιά, πανηγύρισε το Σούπερ Καπ. Η συνέχεια, λοιπόν, θα πρέπει να είναι ανάλογη εάν όχι και καλύτερη. Αυτό που θα μετρήσει είναι η επιστροφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην κορυφή.

Autoremarketing

Bet on Alfa