ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ απαραίτητες εξηγήσεις δια στόματος Γεωργιάδη και η πίστη...

Η απαραίτητες εξηγήσεις δια στόματος Γεωργιάδη και η πίστη για το Κύπελλο

Θα είμαστε ειλικρινείς όπως πάντα κάνουμε προς όφελος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αρκετό φως έχει πέσει στο σκοτάδι στο οποίο υπήρχε γύρω από τις αποφάσεις της επίσημης ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά τις εκτενείς ψεσινές τοποθετήσεις του μέλους του Συμβουλίου Νικόλα Γεωργιάδη.

Bet on Alfa

Δε κρύφτηκε δε θέλησε να σκεπάσει αδυναμίες και αρκετά από τα γιατί που μας έτρωγαν σαν φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απαντήθηκαν. Κρίνοντας τα όσα ακούσαμε μπορούμε να βρούμε μία λογική εξήγηση στον τρόπο και το σκεπτικό απόλυσης Μπεργκ καθώς και στο πως θα πορευτούμε στη συνέχεια. Τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε τα καθήκοντα του κάθε ενός που αποτελούν το Ποδοσφαιρικό τμήμα, ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν το νέο προπονητή και ο τρόπος που θα έρθει νέος Τεχνικός Διευθυντής. Σημαντική δήλωση είναι πως ο νέος προπονητής δε θα έρθει για το Κύπελλο μόνο αλλά για να κάνει και τον προγραμματισμό και άρα με αυτόν να πορευτούμε και του χρόνου!

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως δώθηκε μήνυμα πίστης για ανατροπή του κλίματος και κατάκτησης του Κυπέλλου από τη διοίκηση, κάτι που θέλουμε να δούμε στην πράξη και να σταθούμε ακόμη περισσότερο τώρα δίπλα στην ομάδα για να πάρουμε έστω και την υστάτη το τελευταίο Ευρωπαϊκό Εισιτήριο μέσω του Κυπέλλου!

Autoremarketing

Bet on Alfa