ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος, δεν αλλάζει ο...

Όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος, δεν αλλάζει ο στόχος

Η ΑΕΛ θα βρεθεί στον δρόμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην προημιτελική φάση του κυπέλλου. Η ομάδα της Λεμεσού έθεσε νοκ-άουτ το συμπολίτη της Απόλλωνα στην παράταση. Όσο για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, αναμένουμε την ΚΟΠ να τις ορίσει. Σίγουρα, όμως, το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Τσίρεο, αφού από την κλήρωση προέκυψε πρώτα ο νικητής του ζευγαριού ΑΕΛ-Απόλλων.

Bet on Alfa

Όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος για την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν αλλάζει ο στόχος. Πρόκριση στα ημιτελικά και απ’ εκεί στον τελικό και κατάκτηση του τροπαίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα άλλο αφού είναι η μοναδική διέξοδος για τα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Τη δεδομένη στιγμή προέχει η εξεύρεση προπονητή. Του ανθρώπου που θα οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι το τέλος της σεζόν με στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και να σχεδιάσει την ομάδα της επόμενης περιόδου. Αναμονή, λοιπόν, της απόφασης για τον εκλεκτό. Δεν έχουν τεθεί αυστηρά χρονοδιαγράμματα, αλλά για να μπορέσει ο νέος τεχνικός να δουλέψει και να περάσει το συντομότερο τη φιλοσοφία του, θα πρέπει να είναι στο «Ηλίας Πούλλος» το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa