ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠρώτα ο Εθνικός, μετά ο προπονητής

Πρώτα ο Εθνικός, μετά ο προπονητής

Την ώρα που συνεχίζεται η προσπάθεια για σύναψη συνεργασίας με νέο προπονητή, η ΟΜΟΝΟΙΑ ταξιδεύει στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό, στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος. Πρωτόγνωρη η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο β’ όμιλο, όμως δεν έχει επιλογή πλέον από το να κυνηγήσει μόνο νίκες για το όνομα και την ιστορία της. Άλλωστε, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι απ’ εδώ και στο εξής.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει μέσα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος, να διατηρηθεί σε εγρήγορση και καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση για τα παιχνίδια κυπέλλου με την ΑΕΛ. Υπάρχει  το έμψυχο δυναμικό για να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρόκριση, με μακροπρόθεσμο στόχο την παρουσία στον τελικό και την κατάκτηση του τροπαίου.

Την ομάδα θα καθοδηγήσει σήμερα ο Μάριος Νικολάου. Ο υπηρεσιακός προπονητής προετοίμασε την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα κοουτσάρει στο σημερινό ματς. Πρώτο και εκτός απροόπτου τελευταίο αφού δεν είναι μακριά η πρόσληψη του νέου προπονητή. Πληροφορίες φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι κοντά σε συμφωνία, από τη στιγμή που γίνονται οι συνεντεύξεις στην παρουσία του προέδρου με τους βασικούς υποψήφιους.

Πρώτα, λοιπόν, το παιχνίδι με τον Εθνικό και ακολούθως η πρόσληψη προπονητή.

Autoremarketing

Bet on Alfa