ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΛένον: «Κύπελλο, Ευρώπη και τρόπαια»

Λένον: «Κύπελλο, Ευρώπη και τρόπαια»

Πηγή: themasports
Το πρώην αφεντικό της Σέλτικ, Νιλ Λένον, σπάει τη σιωπή του, για την επιλογή της Ομόνοιας Λευκωσίας και αποκαλύπτει τον κύριο στόχο

Bet on Alfa

Το πρώην αφεντικό της Σέλτικ υπέγραψε συμφωνία δυόμισι ετών, καθώς ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην προπονητική του καριέρα.

Το πρώην αφεντικό της Σέλτικ, Νιλ Λένον, αναφέρθηκε στους λόγους πίσω από τη μετακίνησή του στην Κύπρο. Ο Λένι δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να εργαστεί στο εξωτερικό και ανυπομονεί να ξεκινήσει στην Κύπρο.

«Πήρα ένα τηλεφώνημα από έναν ατζέντη το Σαββατοκύριακο που έλεγε ότι η Ομόνοια θα ενδιαφερόταν για μένα. Έκανα λίγη έρευνα, μίλησα με εκπροσώπους του συλλόγου, τον πρόεδρο και έριξα μια ματιά σε μερικά από τα πρόσφατα παιχνίδια. Πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την νοοτροπία και τη στάση των παικτών.

Είναι οι περσινοί πρωταθλητές, αλλά δεν είχαν καλή σεζόν φέτος, αλλά εξακολουθούν να βρίσκονται στη διοργάνωση του κυπέλλου, στην οποία προφανώς θέλουμε να προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε. Ο στόχος τώρα είναι να τελειώσουμε καλά τη σεζόν και να πάρουμε ένα τρόπαιο».

Στη συνέχεια δήλωσε έτοιμος για μια νέα πρόκληση αφού κέρδισε τα πάντα με τη Σέλτικ: «Έχεις πάντα επιφυλάξεις αλλά πάντα μου άρεσε η ευκαιρία να δουλέψω στο εξωτερικό. Νομίζω ότι θα είναι μια ωραία… κλιματική αλλαγή. Είναι μια ωραία πρόκληση και που πραγματικά με ελκύει. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Νομίζω ότι είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στο τέλος, αν είσαι επιτυχημένος, υπάρχει η ευκαιρία να πάρεις τον σύλλογο ξανά στην Ευρώπη.Έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τρόπαια και να δω πού θα με βγάλει.

Για τη Σέλτικ: «Πέρασα καλά στη Σέλτικ. Δεν τελείωσε καλά, αλλά ήμουν στην Χιμπέρνιαν και στην Μπόλτον και έκανα πάνω από 500 παιχνίδια. Πέρασα πολύ χρόνο στη Σκωτία και ήθελα μια νέα πρόκληση και η Ομόνοια θα μου δώσει αυτή τη νέα πρόκληση.

Είναι πολύ συναρπαστικό, θα είναι διαφορετικό και θα χρειαστεί λίγη προσαρμογή, αλλά αφού το κοιτούσα όλο και περισσότερο και το έψαξα, σημείωσα πολλά για μένα. Υπάρχει πάντα η ευκαιρία να επιστρέψω ξανά ούτως ή άλλως, αλλά για το βραχυπρόθεσμο και το επόμενο έτος περίπου η πλήρης εστίασή μου θα είναι στην Ομόνοια

Autoremarketing

Bet on Alfa