ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔύο προπονήσεις και.. έφυγε για ντεμπούτο ο Λένον

Δύο προπονήσεις και.. έφυγε για ντεμπούτο ο Λένον

Η χθεσινή παρουσία του Νιλ Λένον στο «Ηλίας Πούλλος», είχε σκοπό να γνωρίσει συνεργάτες και ποδοσφαιριστές. Να πάρει μια πρώτη γεύση από το έμψυχο δυναμικό, να έχει εικόνα του τι θα συναντήσει σήμερα. Ο Βορειοιρλανδός προπονητής θα προπονήσει σήμερα για πρώτη φορά την ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ίδιο θα κάνει και αύριο και το Σάββατο θα βρεθεί στον πάγκο. Με δύο προπονήσεις θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Ο Λένον γνωρίζει πως, ο μεγάλος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι το κύπελλο και εκεί θα δώσει έμφαση. Την προσεχή Τετάρτη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στο Τσίρειο και θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα που θα την χρήζει ως φαβορί για την πρόκριση ενόψει και του επαναληπτικού στο ΓΣΠ.

Έχει ενδιαφέρον τι ενδεκάδα θα παρουσιάσει ο Λένον το Σάββατο και γενικώς πως θα διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό ενόψει και της αναμέτρησης του κυπέλλου. Σαφώς και δεν αναμένεται να ξηλώσει την ομάδα που στηριζόταν ο Μπεργκ, όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως σκέφτεται ο νέος προπονητής. Ίσως να θελήσει να πει κάτι παραπάνω στη σημερινή παρουσίασή του, στις 15:00 στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ.

Πρόκληση για τον Λένον η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σαφώς και θα φρόντισε να μάθει αρκετά τις προηγούμενες ημέρες, για την ιστορία και τον κόσμο της, όμως έχει πολύ περισσότερα να μάθει από την εδώ παρουσία του. Προπονητής με εμπειρία πρωταθλητισμού, επιθετική φιλοσοφία. Ταιριάζει γάντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, απομένει η πράξη. Θα πρέπει να τον βοηθήσουν οι γύρω του, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του.

Autoremarketing

Bet on Alfa