ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗLennon: "I am not hungry, i am starving for...

Lennon: “I am not hungry, i am starving for success !!!”

Με αυτή την εύστοχα περιγραφική φράση στα αγγλικά ο Νιλ Λένον έδωσε ουσιαστικά και το έναυσμα για την νέα εποχή στον πάγκο της ομάδας μας. Αν μπορούμε να τη μεταφράσουμε ορθώς θα λέγαμε πως όχι απλώς διψάει για επιτυχία, αλλά “πεθαίνει της πέινας” για να πετύχει!

Bet on Alfa

Τόνισε αρκετές φορές στις τοποθετήσεις του ότι ήρθε για τίτλους σε μια ομάδα που είναι φτιαγμένη για τίτλους.

Θα βάλει στοιχεία της αγωνιστικής φιλοσοφίας του στην ομάδα, ταυτόχρονα όμως θα προσαρμόσει το πλάνο του στην Κυπριακή πραγματικότητα.

Φάνηκε να του αρέσει το γεγονός πως παιδιά της ακαδημίας είναι στην πρώτη ομάδα και πως θα συνεχίσει σε αυτή τη γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό και φανταστικό να παίζουν τα δικά σου παιδιά, αυτό έκανα για χρόνια στη Σέλτικ. Υπάρχουν ικανά παιδιά της ακαδημίας, σίγουρα χρειάζονται βελτίωση όμως αυτό είναι φυσιλογικό.

Για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ είπε πως θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ομάδα έτοιμη. Πρώτα όμως είναι η Δόξα και μετά η ΑΕΛ. Αύριο έχει αγώνα η ΑΕΛ και θα πάρουμε κάποια συμπεράσματα από το παιχνίδι της. Δεν είναι δυνατόν να περάσει η φιλοσοφία μας σε μία βδομάδα όμως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε.

Σε ερώτηση αν η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει το Κύπελλο και χάσει και την Ευρώπη τι θα σημαίνει για τον ίδιο, ο κ Λένον είπε πως δεν μου αρέσει να μιλώ υποθετικά. Έχουμε παιχνίδι το Σάββατο, μετά με ΑΕΛ και πάντα θα κρίνουμε με βάση τα δεδομένα τη στιγμή που θα συμβούν. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι η άμεση επάνοδος στην κορυφή του Πρωταθλήματος και θα δουλέψουμε γι αυτό σε κάθε περίπτωση.

To συμβόλαιο 2,5 χρόνων μου λύνει τα χέρια για να κάνουμε ένα πλάνο μακροχρόνιο με αυτό το εξαιρετικό ρόστερ που έχουμε και με τις κατάλληλες προσθήκες που θα γίνουν στην επόμενη μεταγραφική.

Μίλησα με Τζιόρντι Γκόμες και με Μίκου καθώς και με άλλους ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα. Δεν άκουσα τίποτα αρνητικό και αυτό σας το λέω με ειλικρίνεια. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Χθες ήμουν στο ΓΣΠ στον αγώνα Κυπέλλου και μοιάζει πολύ με την Σκωτία η ατμόσφαιρα, η διαιτησία, όλα.

Ασφαλώς και έχω δουλέψει με ομάδα προγραμματισμού, με υπέυθυνο προγραμματισμού, όποιο και να είναι το μοντέλο δεν είναι κάτι που αλλάζει τα δεδομένα.

Autoremarketing

Bet on Alfa