ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτοίχισαν τα λάθη - Έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα ο...

Στοίχισαν τα λάθη – Έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα ο Λένον και βλέπει ΑΕΛ

Ισόπαλη 2-2 εξήλθε η ομάδα μας απέναντι στην Δόξα σε αγώνα για την 2η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος.Στο πρώτο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε διάθεση, όμως η καλοστημένη Δόξα δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να κάνει τελικές.

Bet on Alfa

Στο δεύτερο μέρος και με την είσοδο του Φώτη Παπουλλή η ομάδα μας μπήκε δυνατά και κατάφερε να σκοράρει νωρίς με εκτέλεση πέναλτι του Κακουλλή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να έχει την υπεροχή όμως σε μια υποδειγματική αντεπίθεση της Δόξας δέχτηκε την ισοφάριση με σκόρερ τον Σαντικ. Πριν το γκολ υπήρξε φάουλ ξεκάθαρο στον Λοβέρα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λίγα λεπτά αργότερα απάντησε στο γκολ της Δόξας με τον Μάταβζ να δίνει ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπαιρνε το τρίποντο ήρθε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας μια φάση αδράνειας με την Δόξα να φαίρνει το παιχνίδι στα ίσα και να γράφει το τελικό 2-2.

Πρώτη παρουσία του Νιλ Λέννον στον πάγκο μας με μία ενδεκάδα πολύ διαφορετική με αρκετές ρεζέρβες. Ο Βορειοιρλανδός έδινε συνεχώς οδηγίες κυρίως για τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας μας. Ο Λένον θα προσπαθήσει να δώσει το δικό του στίγμα σιγά σιγά στην ομάδα.

Πλέον γυρίζουμε σελίδα και βλέπουμε το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΛ για το Κύπελλο,το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το επόμενο.

Δε γνωρίζουμε αν θα αλλάξει κάτι στα αποδυτήρια, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται να κάνει επίκληση στον αιφνιδιασμό επιθετικά για να γίνει πιο επικίνδυνη στα αντίπαλα καρέ

Autoremarketing

Bet on Alfa