ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε επιθετική φιλοσοφία, αλλά και για το μηδέν παθητικό

Με επιθετική φιλοσοφία, αλλά και για το μηδέν παθητικό

Έτοιμη από κάθε άποψη θέλει να παρουσιαστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, το πρώτο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Είναι το πρώτο ημίχρονο και θα επιδιώξει να θέσει τις βάσεις για πρόκριση, την οποία να πανηγυρίσει στο ΓΣΠ μπροστά στον κόσμο της.

Bet on Alfa

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Λένον να καταλήγει στο πλάνο με το οποίο θα «χτυπήσει» τον αυριανό αντίπαλο. Σαφώς και η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα, με τις βασικές μονάδες να επιστρέφουν αφού πήραν ανάσα.

Αναμένουμε αύριο από την ΟΜΟΝΟΙΑ να βγάλει παιχνίδι υψηλών εντάσεων, όπως είπε και ο Λέτσιακς στις χθεσινές δηλώσεις του. Να τρέξει και να κυνηγήσει γκολ, αλλά θα πρέπει την ίδια ώρα το μυαλό να είναι και στην άμυνα. Και σε διπλούς αγώνες, επιβάλλεται προσοχή και διεκδίκηση του μηδέν παθητικό.

Ναι μεν ο Λένον έχει επιθετική φιλοσοφία και αυτό απαιτεί από τους παίκτες του, αλλά το μυαλό θα είναι και στην άμυνα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σε θέση με μια μεστή εμφάνιση να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο νέος τεχνικός πήρε μια γεύση από την ΑΕΛ την περασμένη Παρασκευή στο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό, είδε παιχνίδια της μέσω βίντεο, ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του και ετοιμάζει το πλάνο του.

Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό της ομάδας για άλλη μια φορά. Εξάντλησε από χθες τα εισιτήρια και θα δημιουργήσει όμορφη ατμόσφαιρα στη δυτική εξέδρα του Τσιρείου. Απομένει να ακολουθήσουν τον ρυθμό του οι ποδοσφαιριστές και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη μέχρι την επόμενη.

Autoremarketing

Bet on Alfa