ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΣτο σπίτι της, μπροστά στον κόσμο της

Στο σπίτι της, μπροστά στον κόσμο της

Παρόλο που στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, αν υπήρχε κανείς που πίστευε ότι η πρόκριση θα κρινόταν από το πρώτο παιχνίδι στο Τσίρειο ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ, σίγουρα θα ήταν εκτός πραγματικότητας. Όπως αναμενόταν, λοιπόν, η πρόκριση για τους «4» του κυπέλλου θα κριθεί στον επαναληπτικό. Και που θα γίνει αυτός; Στο ΓΣΠ!

Bet on Alfa

Στο σπίτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μπροστά στον κόσμο της που θα πρέπει να γεμίσει τις εξέδρες, θα κριθεί στις 13 Απριλίου η ομάδα που θα συνεχίσει στο θεσμό. Εκεί εστιάζεται πλέον η προσοχή όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πως η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη και αποφασιστική για την πρόκριση. Μετά το 1-1 στο Τσίρειο περνά και με ισοπαλία 0-0, αλλά σίγουρα θα παίξει για τη νίκη.

Μέσα από το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Τσίρειο, εξαχθήκαν συμπεράσματα για το πώς ο Λένον θέλει την ομάδα του. Αν και μόλις μια βδομάδα στο «Ηλίας Πούλλος», έδειξε να βάζει τις πινελιές του και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του, αλλά και της ομάδας. Παιχνίδι κατοχής, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, πίεση από ψηλά και μπόλικη ένταση στο παιχνίδι, κάτι που είχε δηλώσει με το που ήλθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Από το χθεσινό παιχνίδι κρατάμε το γκολ του Παπουλή που είναι αγέραστος, σε μια ωραία ομαδική προσπάθεια με τον Μποτεάκ, που επίσης ήταν πολύ καλός. Ακόμη, ο Χάμπος, με την εμπιστοσύνη που του έδειξε με το «καλημέρα» ο Λένον, παρουσιάζεται συνεχώς πιο άνετος και έχει πολλά να δώσει. Γενικώς, το αποτέλεσμα κρίνεται καλό, αν και μπορούσε να ήταν και καλύτερο εάν στη φάση του γκολ του αντιπάλου υπήρχε συγκέντρωση και αλληλοκάλυψη.

Autoremarketing

Bet on Alfa