ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ γερμανική Ομοσπονδία απαγόρευσε στις ομάδες να χρησιμοποιήσουν ξένους...

Η γερμανική Ομοσπονδία απαγόρευσε στις ομάδες να χρησιμοποιήσουν ξένους παίκτες από Ρωσία και Ουκρανία

Η Γερμανική ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB) απαγόρευσε στους συλλόγους της, να χρησιμοποιήσουν ξένους παίκτες από την Ρωσία και την Ουκρανία.

Bet on Alfa

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει καταστροφικές συνέπειες στον κόσμο του ποδοσφαίρου και έτσι η FIFA αποφάσισε να ανοίξει μία ειδική μεταγραφική περίοδο για ξένους παίκτες που έχουν εγκλωβιστεί στη Ρωσία εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στη ρωσική και την ουκρανική Premier League, oι οποίοι έχουν τη δυνατότητα μέχρι τις 7 Απριλίου να βρουν άλλη ομάδα για να αγωνιστούν τους επόμενους μήνες. Παρά το «πράσινο φως» που έδωσε η FIFA, η γερμανική ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB) απαγόρευσε στους συλλόγους της, να χρησιμοποιήσουν ξένους παίκτες από την Ρωσία και την Ουκρανία.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

«Μετά από προσεκτική εξέταση, αποφάσισαν ότι αυτές οι επιλογές δεν θα εγκριθούν σε αυτό το στάδιο στη Γερμανία», ανέφερε χαρακτηριστικά η DFB στην ιστοσελίδα της.

Παρ’ όλα αυτά οι γερμανικές ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να προσλαμβάνουν άμεσα ξένους παίκτες, οι οποίοι βέβαια θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε προπονήσεις και φιλικούς αγώνες, όπως διευκρίνισε η Ομοσπονδία.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa