ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ φιλοσοφία, η δουλειά και ο επαναληπτικός

Η φιλοσοφία, η δουλειά και ο επαναληπτικός

Μια περίεργη σεζόν εξελίσσεται από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τη στιγμή  που για πρώτη φορά δηλώνει παρούσα στο δεύτερο γκρουπ. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει απ’ εδώ και στο εξής. Ζούμε με αυτό, μαθαίνουμε και σκεφτόμαστε το μέλλον θετικά.

Bet on Alfa

Η διακοπή δίνει τη δυνατότητα στον νέο προπονητή να δουλέψει με τους παίκτες του, να τους γνωρίσει ακόμη καλύτερα και να περάσει τη φιλοσοφία του. Είναι σημαντικό που έχει τον χρόνο αυτή την περίοδο για να δουλέψει, έστω κι αν υπάρχουν απόντες λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Με όσους έχει στη διάθεσή του, θα θελήσει να εμβολιάσει τους παίκτες με τα στοιχεία του παιχνιδιού που επιθυμεί να παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ στη συνέχεια.

Δουλειά και πάλι δουλειά. Αυτό είναι το σύνθημα στο «Ηλίας Πούλλος», ώστε με την επανέναρξη των υποχρεώσεων η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο αποφασιστική. Βεβαίως, το μυαλό όλων είναι στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ στις 13 Απριλίου. Εκεί παίζεται η σεζόν και η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να είναι στον επόμενο γύρο, ώστε να διεκδικήσει παρουσία της στον τελικό και ακολούθως να κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Λένον έδειξε από την αρχή τι θέλει, πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνίζεται απ’ εδώ και στο εξής. Μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και τα παιχνίδια η ομάδα θα μπορέσει να αφομοιώσει τα στοιχεία που δουλεύει και την κατάλληλη στιγμή να βγάλει το πρόσωπο που όλοι αναμένουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα, δουλεύει απόλυτα επαγγελματικά και έχει ως στόχο την επάνοδο στην κορυφή.

Autoremarketing

Bet on Alfa