ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι εκεί και στις 13...

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι εκεί και στις 13 και στις 14 Απριλίου

Δύο ημερομηνίες που η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι εκεί! Ποιες είναι; Πρώτα στις 13 Απριλίου στον επαναληπτικό με την ΑΕΛ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, ώστε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση και μετά την επομένη, στις 14 του μήνα για την κλήρωση της ημιτελικής φάσης.

Bet on Alfa

Η δουλειά που γίνεται και θα γίνεται είναι για τον αγώνα της 13ης Απριλίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει και επιβάλλεται να είναι στα καλύτερά της, να έχει καλή παρουσία και να πάρει το αποτέλεσμα που θα την σπρώξει στους «4» του κυπέλλου. Ο Λένον γνωρίζει τη σημασία του αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, πλέον γνωρίζει τον αντίπαλο και θα ετοιμάσει την ομάδα από κάθε άποψη για να πετύχει το ζητούμενο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει τη διάκριση μέσω του κυπέλλου. Μόνο με κατάκτησή του θα μπορέσει να δηλώσει παρούσα στην Ευρώπη και είναι κάτι που αποτελεί πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και για τον νέο προπονητή. Θέλει να πετύχει κάτι καλό με την πρώτη και να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Μέχρι τότε, δηλαδή στις 13 Απριλίου, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να δώσει δύο αγώνες πρωταθλήματος, με τις ΠΑΕΕΚ και Ολυμπιακό. Δεν θα αδιαφορήσει, θα διεκδικήσει τις νίκες. Ωστόσο ο Λένον αναμένεται να κάνει διαχείριση του ρόστερ με απώτερο σκοπό να έχει σε πλήρη ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές και κυρίως αυτούς που προορίζει για το αρχικό σχήμα. Επιστρέφουν όλοι οι διεθνείς και πλέον είναι σε θέση να κρίνει ποιοι θα αγωνιστούν τη Δευτέρα απέναντι στην ΠΑΕΕΚ.

Autoremarketing

Bet on Alfa